Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka sobie jedna pchła

chodził ktoś do klubu Pure w Galeri Kazimierz w Krakowie?

Polecane posty

Dwóch moich kolegów chodzi na siłownię do Galerii Kazimierz i chwalą sobie, nawet namawiali mnie żebym chodził tam razem z nimi, ale dla mnie to kawał drogi. Wolę chodzić na Lea, bo mam pod nosem :D

Gość klub jest fajny
jest tez maly basen i sauna, plus sporo zajec dodakowych typu pilates, zumba w ramach karnetu, chociaz sam karnet do tani nie nalezy

Gość guslarz
a alkohol tam drogi?

Ja w sumie zapisałam się wczoraj i karnet mnie kosztuje 105 zł miesięcznie, z tym, że przez roku muszę chodzić. Basen widziałam, jednak chyba bardziej ten basen dla aerobiku. Zastanawiają mnie te zajęcia, bo jest ich trochę, szkoda, że tam mało w weekendy, podobno mają to zmienić. W sumie najbardziej mnie z tego interesuje siłownia, plus zajęcia jakieś fajne.

Gość szara...
znajome z uczelni poszły, i musiały wpłacić jakiś depozyt w przypadku, gdy coś zniszczą czy coś takiego. Było mówione i pytane kilka razy czy te pieniądze zostaną zwrócone to tak, tak, oczywiście. po jakimś czasie przychodzi do nich ta sama kobieta i mówi że regulamin się zmienił. koniec końców kasy nie oddali.

szara mi nic takiego nie mówili, owszem coś było o wpisowym 250 zł, ale koniec końcem mi to znieśli. Może to o tym koleżanki mówiły? Już chyba mi nie wyskoczą z niczym, bo w sumie wczoraj zapłaciłam już podobno wszystko do końca maja.

Gość szara...
one zapłaciły po 50zł. i to dlatego że nie mały tego wpisowego.