Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pindaa222

I czemu Lewandowski nie strzela tak bramek u nas??

Polecane posty

Gość pindaa222
"popisuje sie" hahah o matko co za kretynka :D :O "Drewno" - tak, właśnie dzisiaj pokazał jakie z niego jest "drewno"- rany julek z kim ja w ogóle dyskutuje?? że sie zniżyłam aż do takiej głupoty, wstyd mi :O

nie okłamujcie się że real w rewanżu coś pokaże i awansuje , oni nie potrafią wygrać z dortmundem trzeciego meczu z rzędu , jeśli wygrają u siebie z bvb to będzie dla nicz olbrzymi sukces real - dortmund 2-2 w rewanżu

Gość tusia148
W reprezentacji nie strzela goli bo za takie pieniądze to nawet mu się biegać nie chce a w niemczech ma konkretną kase za konkretne wyniki

Gość pindaa222
crazy monkey hahahaha piona!! 100 % racja co do tej faneczki Realu tzn Krysi :D

Gość Haker 22lata
tusia148, Lewandowski w Borussii zarabia 1,4 mln euro rocznie, w reprezentacji 8,1 mln zł.

Real w rewanżu wygra może 1-0 albo 2-1, bo Niemcy nie będą chcieli się męczyć przy takiej przewadze z takimi cielakami.

Gość werkaf
Nie, po prostu reszta polskiej reprezentacji nie jest tak dobra jak reszta BVB. Lewandowski gra dobrze ale musi mieć z kim grać. A w Polsce z kim ma grać? Po za tróją z BVB mamy już tylko takie potęgi jak np. glik który mało co nie zabije się o piłkę jak w meczu z Ukrainą. Messi w reprezentacji Argentyny też nic nie gra bo nie ma takich kolegów jak w Barcelonie. To jest ogólnie wiadome ale nikt tego jasno nie powie bo zaraz zacznie się nagonka na Lewandowskiego że gwiazdorzy i mówi że reszta reprezentacji jest słaba.

Gość Patryk z Lisbony
To ty jesteś żałosna, fanko realu madryt! Taka Lady Love, mimo, że mieszka od 30 lat w Portugalii, a jej facet jest fanatykiem G.D. Sesimbra nigdy nie ubliżyła Polakom i polskiemu piłkarzowi, a na każdy mecz chodzi w barwach Polski! http://www.voila.pl/418/2pwoc/?1 Zastanów się nad sobą i skończ napieprzać w klawisze bo tylko obnażasz swoją głupotę.

Gość jesteę fanką Realu Madryt
Wyrzuciłabym z Realu Modricia, bo ma za jasną karnację.

Gość obligal
jestem fanką Realu Madryt - jestes zalosna kretynkoo :D

Gość andziaz
Cristiano już spina poslady bu odegrac sie na dortmundzie;P Pewnie jestem nienormalna i wychodzi ze mnie polaczkowatość, ale dlaczego jedni mają taki talent, warunki w dzieinstwie do rozwijania sie, rodziców, co pokierują nimi, a inni (jak ja) nic? :O To jest niesprawiedliwe. I piekielnie się wkurzałam, jak on wczoraj strzelał bramki :O I tez móiwłam, że dla reprezentacji nie chce mu się grać :O Jestem podła po prostu:P On jest w moim wieku :O Ja pierdylę. Chciałabym być dobra w jakimś sporcie, ale nie mam za grosz żadnego talentu sportowego, z wf miałam 3 i nawet 2:O

Gość Stamper
Lewandowski jest rewelacyjny i skończmy z tym biadoleniem o reprezentacji. Messi też nie błyszczy w argentyńskiej, co przecież nie przesądza o jego umiejętnościach. Reprezentacja jest stosunkowo nowym tworem i dajcie im czas do zgrania. Żeby strzelać tak jak w Borussii Lewy potrzebuje dobrych podań, nic więcej. On ma wykańczać akcje i to właśnie robi w Dortmundzie, na reprezentację przyjdzie czas, to wciąż jeszcze nie jest zgrana drużyna. Dziś Lewy jest wielki. kropka

Gość monikkav
A ja tam zazdroszcze jego dziewczynie :)

Patryk z Lisbony-Chyba Cię porąbało. Nie ubliżam Lewandowskiemu jako Polakowi, a jako piłkarzowi, który bardziej stara się dla klubu niemieckiego niż dla Ojczyzny. I nie zachwycajcie się tak Lewandowskim dla jego dobra, bo jeżeli teraz nie będzie już grał na najwyższym poziomie, to zaczniecie go objeżdżać.

Gość ileż można!
ps: szybko wczoraj uciekłaś gdy myszellina krótko i rzeczowo wyjaśniła ci o co chodzi :classic_cool: