Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja teztpt

Kim jest ta ROR ? Ciągle atakuje kościół

Polecane posty

ROR widzi doskonale czym jest firma "Kościół Katolicki" . Nawet nowy papież to zauważył. Wiec nie opowiadajcie o wspaniałości tej firmy bo nie ma ona nic wspólnego z naukami płynącymi z Nowego i Starego testament K+M+B=200 zł

Niedopuszczalne jest, żeby skarb państwa dawał na Kościół (ale nie powinno się dawać na organizacje pedrylów czy lewackie). Czepiacie się, że Kościół doi państwo - pełna zgoda. Ale feministki i homoseksualiści tworzą na uczelniach jakieś katedry "Gender Studies" czy Żydzi dostali na muzeum od państwa jakieś 100-200 milionów złotych plus kilkadziesiąt hektarów w najdroższym miejscu w kraju. A Kościół przede wszystkim dostaje kasę od ludzi, a nie od państwa. Bogactwo Kościoła opiera się na dobrowolności ludzi (od moherów, od ślubów, od chrztów, cmentarze, na tacę), zaś lewactwo próbuje doić nas z podatków, bo na ich chujowe pomysły nikt nie chce dawać dobrowolnie.

"Wasz bóg jahwe to dla mnie mityczny potwór którego przedstawia się kolorowo na potrzeby zarabiania pieniędzy, a wasz Jezusek jest jak Tołdi w gumisiach taki wierny przydupas - niby nieszkodliwy ale jakby jego pan księciunio kazał mordować dzieci to z pewnością by go posłuchał. Więc znacie już odpowiedz dlaczego ROR atakuje kościół." xxxx oj daj spokoj - bo jeszcze cie zamkna w wiezieniu na dlugie lata za tzw "obaraze uczuc" i beda zmuszlai do zlizywania smietanki z kolan jakiegos sutannika;-) ;-) ;-) xxx llium cóż za jałowe dyskusje ... i o czym właściwie ?" xxxx to idz na forum pt "jak prawdilowo pilowac paznokcie" - mozesz tam znajdziesz cos co cie bardziej zainteresuje, ok?;-) xxx allium a ty ror to atakujesz kościół katolicki czy może inne ? ;D bo nie mogę ise doczytać " xxxx ja nikogo nie atakuje, pacyfistka jestem ;-) i zwolenniczka wolnosci wypowiedzi;-) xxx Misiek Wojtek Gardzę ROR, bo jest internacjonalistką." xxxx oglaszam ze ROR plakala z tego powodu a potem wgryzla sie zebami w sciane celem zapodania sobie terapii szokowej;-) xxx Thor wahl ROR widzi doskonale czym jest firma "Kościół Katolicki" . Nawet nowy papież to zauważył. Wiec nie opowiadajcie o wspaniałości tej firmy bo nie ma ona nic wspólnego z naukami płynącymi z Nowego i Starego ..." xxxx ROR nie czyta zadnych testamentow ani innej literatury science-fiction;-) nie mam nic przeciwko zadnej sekcie - dopoki jej przesdtawiciele z tytulu przynaleznosci nie sa zwalniani z podstawowych progow podatkowych;-))

Gość gjkghjkghl
kosciol doi bo ciągle udaje mu sie manipulowac ludzmi i wciskać im ciemnote od urodzenia, to samo robią przeciez agencje PR i koncerny przez reklamy, wciskają kolejny szmelc, ktory rzekomo ma nas uszczesliwic i ułatwic zycie :D jeden chooj

"Miś Wojtek Niedopuszczalne jest, żeby skarb państwa dawał na Kościół (ale nie powinno się dawać na organizacje pedrylów czy lewackie). Czepiacie się, że Kościół doi państwo - pełna zgoda" xxxxx oczywscie - skarb panstwa nie powinien popierac rozniez gwalcicieli zwierzatek;-) jestem za restrykcyjna kontrola w tym wzgledzie;-) xxx Ale feministki i homoseksualiści tworzą na uczelniach jakieś katedry "Gender Studies" xxxx a na kaszubach ponoc kaszubskiego nauczaja - WTF?;-) xxx czy Żydzi dostali na muzeum od państwa jakieś 100-200 milionów złotych plus kilkadziesiąt hektarów w najdroższym miejscu w kraju." xxx o to przynajmniej choc jedna grupa dorownala sekciarstwu;-) dobra i taka sprawiedliwosc;-) xxxx A Kościół przede wszystkim dostaje kasę od ludzi, a nie od państwa. Bogactwo Kościoła opiera się na dobrowolności ludzi (od moherów, od ślubów, od chrztów, cmentarze, na tacę), " xxxx sutannicy to oszucis migajacy sie od placenia podatkow od darwoizn wszelakich;-) przy aplauzie spoleczesntwa ktore prawie gloduje ale i tak murem popiera lamanie prawa - w tym wypadku;-) xx xzaś lewactwo próbuje doić nas z podatków, bo na ich ch*jowe pomysły nikt nie chce dawać dobrowolnie." xxx to niech sekciarze placa na swoja sekte - zobaczymy jak sie statystyki "wiernych" wowczas uksztaltuja;-) a nie zabiera sie podatki od osob opirajacych sie na wiedzy - i sciaga na jakies dogmaty bajkopisarzy;-) ;-)

A co w tym złego, że Kościół doi ludzi dobrowolnie? Są głupi to niech płacą. Za to lewactwo ograbia społeczeństwo z podatków na swoje chujowe organizacje, które dodatkowo dostają (również naszą) kasę od Unii.

[zgłoś do usunięcia]gjkghjkghl kosciol doi bo ciągle udaje mu sie manipulowac ludzmi i wciskać im ciemnote od urodzenia, to samo robią przeciez agencje PR i koncerny przez reklamy, wciskają kolejny szmelc, ktory rzekomo ma nas uszczesliwic i ułatwic zycie jeden chooj" xxx co racja to racja;-)

"Miś Wojtek A co w tym złego, że Kościół doi ludzi dobrowolnie? " xxxx to jest zlego ze sekta nie placi od tego podatkow;-) jak sprzedajesz kwiatki - to muisz sie rozliczac, co nie? xxx Są głupi to niech płacą. Za to lewactwo ograbia społeczeństwo z podatków na swoje ch*jowe organizacje, które dodatkowo dostają (również naszą) kasę od Unii." xxxx Unia daje na co lubi;-)

Gość do ROR
pewnie sie na tamtym dziale zastanawiaja jak mi sie zyje z oim c*patym mezem (przypominam : zielonym w rozowe gwiazdki) albo tez debaruja czy obecnie pracuje na z,mywaku czy na miotle a moze chca wiedziec dlaczego "nikt mnie nie chce" i wyjechalam do afryki celem prostytulowania sie? tam ludzie maja fantazje---------------> Hahahah tam juz maja nowego kozla ofiarnego - Azjatycka Pania :D Zreszta i tak dalej podejrzewaja ze ty i azjatycka pani to jedna i ta sama osoba ;) no i ktos wkleil linka na dziale poza Polska, ze tu na uczuciowym siedzisz :D :D

Niektórzy ludzie wierzą że ich bóg jest w kościele,w figurkach w słowach z mitów i w klechach ale ja dobrze wiem że równie dobrze może on być w świni którą zjem na obiad. Kościół ma najwięcej pieniędzy od bogaczy, co zresztą można zauważyć że coraz więcej bogaczy łazi do kościoła i rzucają bogato na tace naiwnie myśląc że im większy datek rzucą lub zafundują nowe szyby czy witraże do kościoła to wykupią sobie jakieś poznanie boga i życie wieczne. To tyczy się też biednych to bez różnicy bo oni wszyscy napędzają machinę manipulacji ale czy świnia którą dzisiaj zjem na obiad wykupiła sobie czymś życie wieczne?

"Hahahah tam juz maja nowego kozla ofiarnego - Azjatycka Pania Zreszta i tak dalej podejrzewaja ze ty i azjatycka pani to jedna i ta sama osoba no i ktos wkleil linka na dziale poza Polska, ze tu na uczuciowym siedzisz " xxx alez musz atesknic za mna;-)) ;-) nie nazwalabym tego ze maja nowego kozla ofiarnego - po prostu kazdy kto narusza czyjes kompleksy tak ma, tam jest mnostwo prostych ludzi nie ma sie co martwic;-) p.s. dobrze ze nie maja mojego adresu - bo by koczowali pod furtka;-)

[zgłoś do usunięcia]Aleksander Wołodin że coraz więcej bogaczy łazi do kościoła i rzucają bogato na tace naiwnie myśląc że im większy datek rzucą lub zafundują nowe szyby czy witraże do kościoła to wykupią sobie jakieś poznanie boga i życie wieczne" xxx no wierze ci na slowo - niestety nie prowadze obserwacji w miejscach kultow bo strasznie tam parno i stechlizna niekiedy czuc;-) xxxx To tyczy się też biednych to bez różnicy bo oni wszyscy napędzają machinę manipulacji ale czy świnia którą dzisiaj zjem na obiad wykupiła sobie czymś życie wieczne?" xxx a po co komu zycie wieczne;-) ;-) doczesne jest wystarczajce fajne;-)

[zgłoś do usunięcia]Miś Wojtek ROR jest tak brzydka, że nie ma z kim kopulować. Stąd ten jad." xxxx przeciwnie - kopuluje z koza i to non-stop;-) a ty widze sie interesujesz mym zyciem seksualnym - z natury tak masz czy z braku wlasnego, hm?;-)

Gość co lepiej wylizać ?
kolejny ksenofob na kafeterii , tym razem antykatolicki ;)

ROR powinna jednak poczytać zanim zacznie totalną krytykę. Mimo że w pełni się zgadzam z jej głównymi tezami, to muszę jednak poddać jej postawę wielostronnej krytyce. Ja bardzo dużo czasu poświeciłem temu zagadnieniu i ręczę że to nie był czas stracony. Pozdrawiam czytających

[zgłoś do usunięcia]co lepiej wylizać ? kolejny ksenofob na kafeterii , tym razem antykatolicki " xxxx a moim zdaniem niesamowite i rozbrajjace jest to ze ludzie uzywaja slow kt znaczenia nie rozumieja;-) ;-) ;-) ;-) to juz kolejna osoba ktora nie wie co oznacza kenofobia - nie wpsominaj o subtelnej roznicy miedzy ksenofobia a ksenofibia;-)

"Thor wahl ROR powinna jednak poczytać zanim zacznie totalną krytykę" xxx nie mam w planach krytyki - ot, dziele sie luznymi spostrzezeniami;-) xxx Miś Wojtek ROR, ja wiedziałęm o twoim uwielbieniu dla Arabów, ale zarazili Ciebie swoją miłością do kóz?" xxx uwielbiam arabow, ciapatych (zielono-pomaranczowych najbardziej), oraz mezczyzn z 35-cm penisami z plemenia Udzo, jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wiesz - bedziesz czytal z wypiekami na twarzy;-) a rabowie to nie kozki wypasja - brak elementarnej wiedzy sie klania - raczej kaske z ropy licza;-)

Gość szey
ciągle tylko ror ror i ror

Gość co lepiej wylizać ?
tiak ? niemożliwe może jednak czegoś należy się zacząć uczyć tak naprawdę , a nie pobieżnie . 'Ksenofobia To niechęć, wrogość wobec obcych, innych. Najczęściej pojęcie używane w kontekście nastawienia wobec cudzoziemców i cudzoziemek, ale też etnicznych, narodowych, religijnych w danym kraju. Postawa o podłożu lękowym, niekoniecznie związana z bezpośrednim i realnym zagrożeniem, bywa, że powstaje na podstawie wyobrażeń, przekazów kulturowych, stereotypów i uprzedzeń. Obserwowalna na poziomie relacji między jednostkami, jak również miedzy grupami, ale i na poziomie instytucjonalnym. W tej ostatniej postaci przybiera postać strachu przed konkretnymi grupami i nazywana jest „-izmem (np. rasizm, antysemityzm) lub inną konkretną „-fobią (np. romofobia). Ksenofobia oraz inne „-izmy i „-fobie, funkcjonują jako złożone mozaiki stereotypowych przekonań, uprzedzeń i dyskryminujących zachowań między grupami. „Zwykle składają się z systemów idei, przekonań i opinii wyrażanych przez jedną grupę do innych i zazwyczaj są wplecione w jej strukturę społeczno-kulturową. Tworzą zatem pewną ideologię, którą można przekazywać z pokolenia na pokolenie. Przejawia się ona w różnych zachowaniach: od wypowiedzi (często prowokujących, krzywdzących, piętnujących), przez unikowe/ ucieczkowe zachowania, po akty agresji, nienawiści i przemocy, aż po eksterminację. Przejawy ksenofobii (lub któregoś z konkretnych „-izmów) mogą ograniczać się do mowy nienawiści w komentarzach ustnych, na stronach internetowych, w mediach, po mury budynków publicznych. Mogą także eskalować. Jednym z modeli eskalacji zachowań typu ksenofobicznego jest pięciostopniowa skala uprzedzeń, tzw. „piramida nienawiści zaproponowana w latach pięćdziesiątych przez Gordona Allporta. ' masz linka Ksenofobia jako pojęcie nadrzędne wrogości wobec 'obcego' obejmuje także wrogość wobec czyjejś religii ( 1.2 mld wyznawców ) http://rownosc.info/rownosc.php/dictionary/item/id/463 jesteś na poziomi rozsiewania ' nienawiści w komentarzach istnych , na stronach internetowych ' ;)

"Miś Wojtek Aleś ty głupia. " xxxx ach dziekuje za obiektywna ocene - juz nie bylam pewna czy jestem glupia czy nie?;-) ale ty rozwiales moje niezdecydowanie;-) xxx Są kraje arabskie jak Irak, Libia czy Arabia, co żyją z ropy. Ale taki Jemen czy Oman ropy nie mają. xxxx zwlaszcza w w muscacie kozy z pasterzami maszeruja rowno;-) nie trzeba pracowac na platformie zeby czerpac korzysci z wydobycia ropy, - wystarczy na przyklad kontrolowac ciesninke - moze ormuz na przyklad, hm?;-) ales ty elokwentny jak dwa wielblady razem wziete;-)

rownosc.info i ich definicje....ze tak polece a "angielska" ..rulezzz ;-) ;-) ;-) ;-)