Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja teztpt

Kim jest ta ROR ? Ciągle atakuje kościół

Polecane posty

Gość CHRISTIADĘ sobię obejrzyjcie
tam wreszcie pokazano , czym jest lewactwo i walka z kk.

Gość gminny głupek
nie wiem co kto pokazywał i komu ale nie bedę swojej wiary bądź nie w boga oraz pogladów dotyczacych zinstytuycjonalizowanej i zideologizowanej władzy jakiejkolwiek proweniencji uzależniał od filmów, kótre powstaja po to aby na siebie zarabiać a co za tym idzie nie są to filmy dokumentalne

a jakie to ma znaczenie czy ty jesteś komunistą "zrzeszonym" czy niezrzeszonym? wystarczy że łączy was wspólnota poglądów. komuchy przybierały już rozmaite przebrania i oczywiście występują komuchy łagodniejsze których działalność ogranicza się "jedynie" do wyzwisk i obelg oraz komuchy okrutniejsze strzelające "wrogom socjalizmu" w tył głowy. tak czy owak, komuch to nic dobrego.

Gość gdyby cie biee
haha pojedynek z katolicką ciemnotą :) IDZCIE SIĘ MODLIĆ dla mnie nieistniejecie...

Gość CHRISTIADĘ sobię obejrzyjcie
film jest ciekawy i po raz pierwszy ktoś pokazał coś o czym się dotychczas się mówiło , czyli o o zbrodniach i anty tolerancji rządzącego w Meksyku lewactwa . temat zakazany w komunie i pomijany w postkomunie

Gość gminny głupek
dobra spadam

już zobojętniałam na tą waszą ciemnotę, zabobon nigdzie się nie liczy ani na uniwerstytecie, ani w pracy ani w szpitalu, u ludzi racjonalnie myślących wzbudzacie już tylko politowanie, bo szkoda złości czy dziwienia się na urojenia

od lat próbuję znaleźć jakiegokolwiek "lewicowca" z którym można by podjąć rzeczową dyskusję. ale takich nie ma. wszystko co jesteście w stanie napisać to stek wyzwisk jedyny wasz "argument" to taki że jest was dużo możecie każdego zakrzyczeć wyzwiskami o "ciemnocie" i innych takich. merytorycznie jesteście zerem.

Gość dokładnie tak
jesteś nudny jak flaki z olejem :O

Gość na prawdę nie masz co robić
chce ci sie dyskutować na temat który i tak do niczego nie doprowadzi?

Gość to forum o uczuciach
a nie polityczne, jak tak inteligentny człowiek jak offerma mógł pominąć tą kwestię?

Gość to forum o uczuciach
moim zdaniem idź na jakieś polityczne forum, nie dziw się że cie tu jadą bo tutaj nikogo to nie interesuje

"aaaaaasssss Szkoda że oszukujesz siebie. Wiesz co masz wspólnego z fanatycznymi katolikami. Niby religia uczy ich miłości a jad wylewa sie z nich przy każdej okazji. Z Tobą jest podobnie." xxx nigdy siebie nie oszukuje - nie widze takiej potrzeby, nie podoba sie poziom moich postow - nie czytaj;-) ale i tak wiem ze sie podoba;-) i kto sie teraz oszukuje, hm?;-) xxx Spójrz na to co piszesz jak najbardziej obiektywnie odrzucając jakiekolwiek poglądy i zastanów się czy nie jesteś taka sama. Co kieruje Twoim sposobem wyrazania swojej opini i podejsciem do drugiego czlowieka? Byc moze strach który jest ojcem fanatyzmu." Wiesz ja nie chodze do kosciola ale jak slysze ze ktoś nazywa katolikow sekta to juz mi mówi wiele o tej osobie podobnie jak o wielu "gorliwych" katolikach których mowa i czyny przeczą ich religii i zasadom które wyznają." xxxxx nazywam rzeczy po imieniu - stad ta paralela katolikow do sekciarzy;-) xxx Pozatym sposob prowadzenia przez Ciebie "dyskusji" świadczy że jesteś fanatycznie nastawiona do swoich poglądów, boisz sie wysłuchać opinii innych, czasem przemilczeć." xxxx ja po pierwsze nie prowadze tutaj zadnych dyskusji - to sa luzne wymiany opinii, a ty zmaist pisac na dowolny temat - wybierasz pisanie o mnie/do mnie - moim zdaniem to jest fanatyzm, kazdy pojmuje to inaczej;-) xxx tzwn ROR to rzeczywiscie psychol i jak wlezie na forum to gledzi i cytuje bez przerwy.Na "zagranicznym" szwedalo sie to straszliwie!" xxxx twoje przeklenstwa sa wyrazem twojej obsesji - tak to widze;-) xxx gminny głupek Ale chrześcijaństwo zaczynało jako sekta i mozna by rzec, że był to najpłodniejszy okres w jego historii xxxx nareszcie ktos kto mowi o faktach a nie opiniach zacietrzwionych z nerwowow kobicin;-) xxx kolejny psychol na cafe nazwanie sektą 1.2 mld. ludzi świadczy o ograniczeniu umysłowym tej postaci ( efekt Czarnobyla pewnie ) ponadto nadużywanie znaczków np. po każdym zdaniu , albo grupie wyrazów świadczy o niedojrzałości emocjonalnej " xxxx czepiasz sie;-)e tam - bo nie masz walsnego stylu;-) a to ze cos jest duze czy liczebne nie znaczy ze przestaje byc np. sekta xxx ror to ciapacki zlew na sperme, dzi**a muslima, ktorego wywalili z Europy a ta idiotka musiala razem z nim wyjechac do biedy i zacofania" xxxxx dokladnie tak bylo ;-) zostalam "zdemaskowana" ;-) ;-) ;-) ;-) xxxxx Przeszla na islam i teraz jako muzulmanka opluwa wszystko co zwiazane z religia katolicka, kultura zachodnia. To idiotka, ktorej sie w glowie pomieszalo od lanska jakie jej kochas sprawia." xxx a skad to zalozenie ze jestem heteroseksualna, hm?;-) xxx Zwykly smiec, ktory szczeka jedynie na forum." xxx to sie towarzystwo rozemocjonowalo;-) xxx 07:24 [zgłoś do usunięcia]gminny głupek 1,2 mld ludzi wierzy w boga pod sztandarem kościoła. Sekciarstwo mam miejsce w jego strukturach a wyraża się metodami wpływania na "wiernych", które maja więcej wspolnego z wykalkulowaną socjotechniką niz z głoszeniem słowa bozego...I zapewne o to chodziło ROR chociaz nie wiem bo jej nie znam" xxxx sekta to sekta, podbnie jak pochwe nazywam pochwa co tez tutaj niektorych "oburza" ;-) xxxx gminny głupek Ale faktycznie nazywanie koscio ła sektą to nieporozumienie. To tak jakby określić mafie mianem gangu motocyklowe" xxxx kosciol to ustrukturyzowana i wplywowa sekta, as easy as it is;-)

"a ty obrażając kościół, wierzących i księży obawiasz się ich czy nie rozumiesz? a może jedno i drugie?" xxxx ja nikogo nie obrazam - to twoja domena ofermo; i ja to szanuje;-) nie wglebiam sie w nazewnictwo wewnatrzsekciarskie bo mi to do niczego nie potrzebne - opisuje co widze: doroslych factow w czarnych kiecach, as easy as it is;-) xxx prawda jest taka że jesteś prymitywną komunistyczną agitatorką która "na swoim odcinku" zwalcza kościół jak tylko może." xxxx hahahah ;-) odezwal sie ten co nie obraza;-) a z prawda jest jak z doooopa - kazdy ma swoja ;-) ;-) ;-) xxx szczytem hipokryzji jest obrzucanie wierzących obelgami a potem twierdzenie że to "luźna wymiana opinii" xxxx masz racje - dlatego w przeciwienstwie do ciebie - nie obrzucam obelgami, ale nie odpowiadam tez za czyjes subiektywne odczucia bo niespecjalnie w nie wnikam;-) xxx no ale to już domena komuchów, niedawno mieliśmy przykład pewnej pani dyrektor która uznała że ma prawo "wyrażać swoje poglądy" przez nazwanie nowo wybranego papieża "ch*jem"." xxxx ja slyszalam o jednym sutanniku ktory kazal dzieciom smietane z kolan (i nie wiadomo czego jeszcze;-) zlizywac;-) oferma - pewnie wychowales sie w jakims post-komunistycznym kraju i myslisz ze inni tez;-) nie mierz swoja miarka - bo jest za krotka;-) xxx takie to właśnie komunistyczne "wyrażanie poglądów". nie inaczej zachowuje się ROR. xxxx aj - przestan mnie podrywac - i tak nie masz u mnie sznas juz ci mowilam;-) xxx offerma a to komuniści są w jakiś sposób "przypisani do czasu"? a ja myślałem że to kwestia poglądów. poglądów które nasza ROR mogła by "w innych czasach" xxxxx ty caly czsa zakladasz ze ja i ty mamy cos wspolnego - np. srosowisko czy kraj w kt dorastalismy - hahhahaha ;-) xxxx i dlatego uważam że jest komunistką mimo że mamy "inne czasy" to poglądy jak widać te same." xxxx wole zebys uwazal ze jestem krasnalem ogrodowym;-) ale moge byc i komunitka - tyle ze nie mam 8 lat i nie chodze w bialej kiecce wcinac oplatka i nie udaje ze wpierniczam przy okazji cialo "bozka" - fuuj, brzmi prawie jak kanibalizm;-)

[zgłoś do usunięcia]KURDUPELKA85 ROR - wreszcie jakiś racjonalny głos na kafe " xxxx dzieki;-) wiesz mam zawzse grono fanow - nawet topiki o mnie zakladaja - no zyc nie potrafia beze mnie;-)

"gminny głupek Jaki nasz? ja jestem niezrzeszony (bez obrazy) i niestowarzyszony nigdzie No ale jak ktos nie ma do czego postrzelac to będzie walił ogniem ciągłym po wszystkich" xxxx dobre, dobre;-) xxx gminny głupek offi jak tam Twoje życie intymne? Bo widzę, ze masz bardzo osobisty stosunek do boga" xxx no coz z takim poziomem agresji to na stosunek z innym czlowiekiem za zycia to nie ma co liczyc , co nie?;-) xxx CHRISTIADĘ sobię obejrzyjcie tam wreszcie pokazano , czym jest lewactwo i walka z kk." xxxx skad u tych ...jak oni tam maja? katolikow? - taka chce "walki" - czy tam nie maja juz pacyfistow czy co?;-) xxx uzależniał od filmów, kótre powstaja po to aby na siebie zarabiać a co za tym idzie nie są to filmy dokumentalne" xxxx pelna zgoda - i to jeszcze filmiki krecone przez amatorow kr w glownym nurcie sie nie powiodlo - to kreca dla "ludu";-) xxx występują komuchy łagodniejsze których działalność ogranicza się "jedynie" do wyzwisk i obelg oraz komuchy okrutniejsze strzelające "wrogom socjalizmu" w tył głowy. tak czy owak, komuch to nic dobrego." xxxx nienawidzisz tylko komunistow, czy pingwinow i krasnali rozwniez?;-) xxx CHRISTIADĘ sobię obejrzyjcie film jest ciekawy i po raz pierwszy ktoś pokazał coś o czym się dotychczas się mówiło , czyli o o zbrodniach i anty tolerancji rządzącego w Meksyku lewactwa ." xxx nie wiem czy jest ciekawy - ja nie lubie taniej rozwrywki, ale widac ze skuteczny - skoro ktos bierez go na serio;-) xxx od lat próbuję znaleźć jakiegokolwiek "lewicowca" z którym można by podjąć rzeczową dyskusję" xxxx a ja od lat szukam krasnala=prawiczka i tez jest trudno;-) xxx ale takich nie ma. wszystko co jesteście w stanie napisać to stek wyzwisk jedyny wasz "argument" xxxxx jedyna osoba ktora tutaj zniza sie do wyzwisk jestes ty ;-) xxx !offerma no i jeszcze cenzura. pieprzonej forumowej moderacji teksty o "katolickiej ciemnocie" jakoś nie przeszkadzają ale jak napisać o "komunistycznych fanatykach" to post znika." xxx to zmien forum , as easy as it is;-) uwazam, ze jestes malo rozwiniety spoelczneie - stad towje problemy - i dlatego mozesz nie rozumikec czym jest moderacja , i co rozni pospolita agresje od frywolnych wolnomyslicielek;-)

Gość do ROR
ROR na dziale Poza Polska na ciebie czekaja i ciagle o tobie gadaja ;)

"to forum o uczuciach a nie polityczne, jak tak inteligentny człowiek jak offerma mógł pominąć tą kwestię?" xxx bo niektorym sie uczucia (wlasne zale) z polityka mieszaja;-) xxx to forum o uczuciach moim zdaniem idź na jakieś polityczne forum, nie dziw się że cie tu jadą bo tutaj nikogo to nie interesuje" xxxx oj , daj spokoj - niech sie chlopaczyna wyzyje i sobie popisze o czyms co mu sie w nocy snilo, co ewentulnia od kogos uslyszal - bedzie mniej marudny w realu potem;-)

Gość oferma mobile
alez komuchy zawsze beda sie krygowac na intelektualistow choc jedynym co ich 'intelekt' jest w stanie wygenerowac to obelgi (sekta itp).

"do ROR ROR na dziale Poza Polska na ciebie czekaja i ciagle o tobie gadaja " xxxx hahahaha ;-)

pewnie sie na tamtym dziale zastanawiaja jak mi sie zyje z oim cipatym mezem (przypominam : zielonym w rozowe gwiazdki) albo tez debaruja czy obecnie pracuje na z,mywaku czy na miotle a moze chca wiedziec dlaczego "nikt mnie nie chce" i wyjechalam do afryki celem prostytulowania sie?;-) tam ludzie maja fantazje;-)

Dlatego że brzydzi się nim - tak jak ja? Dlaczego ma nie potępiać najbrutalniejszego tworu ludzkiej wyobrazni którego od urodzenia wmawia się bezmyślnie ludziom? Dlaczego ROR czy ktokolwiek inny ma popierać okrutnego boga, wierne odwzorowanie Adolfa Hitlera, w końcu dlaczego ma popierać hitlerowców czyli wyznawców katolicyzmu? Wyznajecie najbrutalniejszego boga religijnego który rozkazał mordować dzieci i niemowlaki, a kobiety gwałcić i brać swoim zwyrodniałym ludziom za niewolnice. To najgorszy bóg, nawet gangsterzy którzy mordują mają litość wobec dzieci, ba sami mają rodziny. Nawet Mahomet pod żadnym pozorem nie kazał krzywdzić jakichkolwiek dzieci i zawsze je oszczędzał. Wasz bóg jahwe to dla mnie mityczny potwór którego przedstawia się kolorowo na potrzeby zarabiania pieniędzy, a wasz Jezusek jest jak Tołdi w gumisiach taki wierny przydupas - niby nieszkodliwy ale jakby jego pan księciunio kazał mordować dzieci to z pewnością by go posłuchał. Więc znacie już odpowiedz dlaczego ROR atakuje kościół. I jest to odpowiedz której nic nie zaprzeczy, odpowiedz prawdy i głębokiej mądrości. Szukać siły wyższej w religiach judaizmu czy katolicyzmu to jak spędzać wakacje przy dziurze w szambie zamiast nad morzem.

a ty ror to atakujesz kościół katolicki czy może inne ? ;D bo nie mogę ise doczytać :D

Gość Misiek Wojtek
Gardzę ROR, bo jest internacjonalistką.