Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LejdiixD

Schudnac zdrowo i jak najszybciej.

Polecane posty

Jedz 5 posiłków dziennie. Staraj sie nie jesc wiecej dziennie niz 1500 kcal. Ale nie głodź sie! Na kanapke jedz pomidor i ogórek, rzodkiewka. Jak masz na obiad zupe i 2 danie to jedz je osobno. Ja mam tak: 8.00-8.30 - śniadanie 10.30-11.00 - 2 śniadanie 13.00 - 13.30 - obiad 15.30 - podwieczorek 18.00 - kolacja Średnio każdy posiłek nie powinien miec wiecej niz 300 kcal. Zupe mozesz zjesc o 13.00 a drugie 0 15.30 lub na odwrot, jak wolisz. Jak masz ochote jesc to jedz, ale nie przekrocz swojego zapotrzebowania kalorycznego bo utyjesz. Mozesz tez czasami ruszyc sie. Ja tak schudłam 5kg ale dlugo mi to zeszlo - 3 miesiace, bo czasem mJedz 5 posiłków dziennie. Staraj sie nie jesc wiecej dziennie niz 1500 kcal. Ale nie głodź sie! Na kanapke jedz pomidor i ogórek, rzodkiewka. Jak masz na obiad zupe i 2 danie to jedz je osobno. Ja mam tak: 8.00-8.30 - śniadanie 10.30-11.00 - 2 śniadanie 13.00 - 13.30 - obiad 15.30 - podwieczorek 18.00 - kolacja Średnio każdy posiłek nie powinien miec wiecej niz 300 kcal. Zupe mozesz zjesc o 13.00 a drugie 0 15.30 lub na odwrot, jak wolisz. Jak masz ochote jesc to jedz, ale nie przekrocz swojego zapotrzebowania kalorycznego bo utyjesz. Mozesz tez czasami ruszyc sie. Ja tak schudłam 5kg ale dlugo mi to zeszlo - 3 miesiace, bo czasem miałam ochote dużo jeść, ale jak mi przeszło to nadrabiałam! i tak jak mowie, nie glodz sie. Jak schudniesy szybko to potem dostaniesz ataku glodu, bedziesz duzo jesc i utyjesz od nowa. A jak bedziesz chudnac powoli to masz wieksza szanse na to, ze ta wage utrzymasz.

Gość ,khun, gftil
he he no to albo zdrowo albo jak najszybciej ja wybralam ta 2 opcje nie zdrowo ale szybko bo mnie juz krew jasna zalewa!!!!!!!!!!!!!!

Tyle, ze chcialabym to zrobic jak najszybciej. Juz pare dni cwicze, dokladnie tydzien. Godzina dziennie i mam nadzieje, ze to cos da.

sory, 2 razy mi sie wkleiło. Cd - jak masz napady głodu czasem (np przed okresem), to sobie pozwol zjesc, ale nie wiecej niz 1700 kcal. Musisz w miare tyle samo jesc codziennie. Jesli zjesz za dużo, zawsze możesz postawić na ruch i spalisz.

Cwiczyc mozesz, pewnie. Ale jak chcesz schudnąć szybko, to musisz sie wręcz głodzić (1000 kcal/dzień) i nie schudniesz wiecej jak 3kg. Do tego później nie wytrzymasz i bedziesz po diecie wiecej jesc i utyjesz od nowa. Ja tak sprobowalam 2 lata temu, glodzilam sie, schudlam 3kg, a po paru tygodniach nie wytrzymałam, żarłam wszystko co popadło i utyłam od nowa.

A w miesiac do poltorej ile dam rady zjechac w dol na wadze przy na prawde zacisnietych oosladkach, diecie i cwiczeniach.?

Gość Olcia Dubicka
Jeśli chcesz schudnąć zdrowo to tylko i wyłącznie ze zdrową żywnością, jak najmniej przetworzoną, ale to jest długoterminowo. A jeśli chcesz szybko to tylko z tabletkami. Ja połączyłam te dwa sposoby razem i w efekcie schudłam już 18 kilogramów po 2 miesiącach stosowania ;) Te tabletki Forever Slim dostałam pierwsze opakowanie od kobiety której opiekuję się dziećmi a dalej kupowałam na allegro. Oczywiście do tego trzeba dorzucić aktywność fizyczną, ja wybrałam spacery z dziećmi i plac zabaw i mi wystarcza w zupełności ;)