Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda słów...

Dziewczyny czy wy tez z tym sie spotkalyscie??

Polecane posty

Gość szkoda słów...

faceci to sa szuje zasrane... "mój ukochany" ten wysniony mamił mnie słodkimi gadkami przez tyle miesięcy... prawde o sobie oczywiście przemilczał... koniec konców-wrócił do byłej sprzed kilku lat, mi mówił że kocha, a do niej wypisywał to samo... jak tu wierzyc, jak ufać, zaangazowałam sie bardzo :(

Gość nhytjuy
Tak zdarzylo mi sie cos podobnego...

Gość szkoda słów...
jak to przezylas?

Gość ffmkvjf.we;
e tam ,a mój to alkoholik i cham

Gość nhytjuy
Popakałam i po pewnym czasie minęło. Ja jeszcze usłyszałam od niego, że byłam pocieszeniem...

Gość kierowca rosomaka
dlatego jak słyszysz przesłodzone gatki - miej sie na baczności :D

Gość nhytjuy
tylko widzisz.. Ja jestem tego typu osobą, która uważa, że nic nie dzieje się bez powodu :) i ta teoria bardzo mi pomaga w życiu :). Teraz mam narzeczonego, za 4 miesiące biorę ślub, jestem szczęsliwa. A z narzeczonym zbliżyłam się w dzień, kiedy tamten mnie zostawił, bo w rozpaczy poszłam z koleżanką do baru i z nim właśnie. I się mną zaopiekował i tak już zostało także spokojnie kochana :)

Gość szkoda słów...
ffmkvjf.we; i tkwisz w takim związku?? nhytjuy u mnie to juz 2 tygodnie. za bardzo otworzylam sie na niego i mu zaufałam, wiedział ze jestem nieufna, a jednak to wykorzystał,czuje sie jak smiec. mnie też zbył chamskimi słowami, mozliwe ze to jeszcze nie koniec rzucania takich tekstów pod moim adresem

Gość szkoda słów...
dziekuje za slowa otuchy:) gratuluję... i mam nadzieję że u mnie będzie podobnie... kierowca rosomaka tylko że nie chodziło mi o słodkie teksty, tak, zdecydowanie zle to ujelam. mialam na mysli sposob traktowania, byl dla mnie tym wysnionym ksieciem, dla innych był normalny, dla mnie od poczatku znajomosci IDEAŁEM, ale myslalam że tak się zachowuje, bo mu zalezy i mi to udowadniał kazdego dnia... jak teraz zaufac, on byl ostatnia osoba ktorej bym nie podejrzewała...

Gość szkoda słów...
którą bym podejrzewala,tak to mialo byc

Gość kierowca rosomaka
rozumiem co mówisz, aż za dobrze ja sie z taką pania ożeniłem....

Gość nhytjuy
Dlatego następnym razem patrz na ludzi z przymrużeniem oka ;). Każdy ma wady i nikt nie jest ideałam to wiadomo, ale staraj się już na początku odnaleźć te, które dyskwalifikują :). A Ty z pewnością jeszcze znajdziesz takiego, który będzie Ciebie wart, a ty jego ;)

Gość nhytjuy
pamiętaj że początki z reguły są fantastyczne ;). Gadka szmatka, staranie się itd później nadchodzi taki czas kiedy ludzie już poprostu ze sobą są albo nie ;)

Gość szkoda słów...
kierowca rosomaka z pania ktora kocha bylego czy Ty byla - i ja oszukujesz?? nhytjuy Teraz juz wiem, mam nadzieję tylko ze nie bedzie tak dobrym aktorem :) dziękuję Ci bardzo.. :*

Gość szkoda słów...
ale to wlasnie nie byl moj 1 chlopak,na poczatku byly lekkie spiny, ale myslalam ze mu zalezy bo mimo wszystko traktował mnie tak.. wyjątkowo

Gość nie poddawaj się
autorko, trzeba szukać, a nie się zamykać to co zrobił świadczy o nim, a nie o Tobie

Gość szkoda słów...
Dziekuje wam:*