Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotrek90

Jak odpowiedziec na to pytanie !?!? BARDZO WAZNE

Polecane posty

Witam serdecznie otoz prosze pomozcie mi jak odpowiedziec na to pytanie Pytanie brzmi:" Nie przejmuje sie widokiem cierpiących zwierząt " Mozna odpowiedziec Tak , Nie , Moze . Oczywiscie ja sie cholernie przejmuje tego typu rzeczami i chcee udzielec takiej odpowiedzi wiec mam odpowiedziec tak czy nie ??? bo naprawde jest to zagmatwane jak dla mnie i nie wiem jak odpowiedziec aby wyszlo to co mysle 2 zdanie " Na zatwardzenie cierpie bardzo rzadko lub nigdy " oczywiscie ja nie cierpie na to schorzenie wiec jak mam odpowiedziec Tak czy nie ? . Prose podejsc do tego powaznie

Gość tye56ye56
Nie przejmuje sie widokiem cierpiących zwierząt - odpowiadasz nie bo nie zgadzasz się z tym zdaniem. Na zatwardzenie cierpie bardzo rzadko lub nigdy - też odpowiadasz nie bo się nie zgadzasz z tym zdaniem. Robisz te 600 pytań od psychologa?

Ale co do 2 zdania Na zatwardzenie cierpie bardzo rzadko lub nigdy ja bym odpowiedzial TAK poniewaz tak cierpie bardzo rzadko lub nigdy a jak odpowiem NIE to bedzie nie nie cierpie bardzo rzadko a czesto lub zawsze