Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawijam .

Fantazji czar

Polecane posty

Gość gsjddiidddd
To jak jestes nikim to po zamilknij i wara od drejfusa

Czy Wy naprawdę nie potraficie rozmawiać na temat, tylko pierdolić trzy po trzy? :O

Taki fajny temat! Fantazja... już samo słowo mnie kręci :D Podobno posiadam takową w całkiem dobrym stanie. Wszystko mi się kojarzy seksualnie. To chyba dobrze, bo daję ludziom uśmiech w ten sposób :)Bez fantazji, wyobraźni, życie byłoby smutne. Cenie ludzi, którzy również ją posiadają i potrafią z niej zrobić pożytek umilając życie innym i sobie :D

Gość fsgasha
Ty Missima jesteś najbardziej wkurrwiającą "gwiazdą" f8 i nie chcemy z tobą gadać

Gość Zawijam .
Missioma jeśli masz fantazję może opiszesz je tu :P ?

Gość Zawijam .
Teraz moimi pragnieniami, fantazkami jest poznanie twoich fantazji ( ciekawe czy masz jakąś sexi bielizne :) )

Gość Zawijam .
Od tej ciekawości na chwile obecną zaczynają sie fantazję

Gość vioola:*
Przywitam się muzycznie, bo ciekawy wątek...fantazje ma się już od dzieciństwa i ciekawe co sprawia, że niektórych ona w późniejszym wieku opuszcza a innym się wzmaga ? Jestem w tej drugiej grupie.... I http://bartez.wrzuta.pl/audio/8fkgF3ddTbZ/ I

Dziś przed snem wsiądę na białego konia w samej bieliźnie z rozwianymi włosami i pocwałuję na łąkę gdzie słońce już zachodzi, cykają świerszcze i upojnie pachną zioła i kwiaty, będzie tam czekał mój Ktoś, który zsadzi mnie z konia, położy na miękkiej trawie, pożądliwie ściągnie majteczki ząbkami i popieści języczkiem moją gorącą z pożądania cipkę, reszta może mi się przyśni.... dobranoc

rozchylę bardziej nogi, nad głową zaczynają mrugać pierwsze gwiazdki a języczek zaczyna ostro tańczyć w mojej cipce, jest mi bosko...

ja już śnię i od tej chwili nie mam już wpływu na to co się stanie bo to seeeen :D

Gość Zawijam .
Fantazje przed snem, ciekawe jakie macie fantazje rano ? :)

Gość babi ruj
Dlaczego Drejfus udaje ze nie jest to Szczękoblaszakowiec Dżon?

Zawijka :) ha ha ha rano fantazjowałam, że zerwało się tornado i z budynku gdzie moja praca zerwało dach i mamy przestój płatny przez miesiąc :D