Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolonoskopia u 5 latki

Kolonoskopia u dziecka 5 letniego - moze ktoś przechodził i pomoze? :(

Polecane posty

Gość gość
Kolonoskopia nie należy do najprzyjemniejszych badań, ale da sie przezyc. Nasz maluch mial go wykonywany w szpitalu Medicover w znieczuleniu ( nie wiem jak to wygląda w innych placówkach). I powiem ci, ze ciesze sie, ze wlasnie tam malucha leczymy. Wszystko przebiegło sprawnie i bezboleśnie.

Gość gość
zastanawiam się skąd tyle jadu skierowanego na autorkę.. czytam i czytam i dochodzą do wniosku, że połowa naszego społeczeństwa to hołota! Sama mam syna 5-letniego, jutro idziemy do szpitala na zabieg kolonoskopii w znieczuleniu ogólnym. To nie była moja decyzja a zalecenie lekarza, doktora specjalisty. Jak z nim polemizować, nie mam ukończonej medycyny a tym bardziej gastroenterologii.. Oczywiście mam obawy co do narkozy, weszłam na to forum i w sumie niepotrzebnie. Wrzeszczą ci, którzy najmniej wiedzą. Pewnie niedowartościowane sprzątaczki, ekspedientki, pracownice fizyczne itp.

Gość gość
Chyba nie ma opcji u takiego małego dziecka. To nie będzie długa narkoza. Będzie dobrze.

Gość gość
Prawdopodobnie ma alergię pokarmową i tyle

Gość Zasmucona mama

Autorko posta, minelo kilka lat. My mamy podobne problemy z synkiem I te same dylematy. Jak potoczyla.sie Wasza historia? Czy masz jakies rady? Proszę o pomoc