Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a hahhahahah

ROR to nowa gwiazda na Kafeterii

Polecane posty

Gość gminny głupek
kurwa gościu idź srać gdzie indziej ok? Ja rozumiem, że rozwolnienie, współczuje itd ale ile można słuchać w kółko tego pierdolenia? Ameryki nie odkryłeś a upór z jakim napierdalasz w kółko jedno i to samo klasyfikuje Cię do grupy ludzi autystycznych

Gość jak na Filipinach
meliskę wypij , bo żyłka pęknie

Gość gminny głupek
komu? Ja mam pić meliskę żeby Ci cos nie pękło? Jaja se robisz nie?:)

Gość Dede;
brodaci taksówkarze z NY to hindusi, chyba a nie pakistańczycy

Gość wierny fan ROR
Ja jestem tylko fanem ror. A ty kim szyszkahd? Jezdzisz na szmacie w uk? To wynocha na swoj dzial. Tu jest dzial uczuciowy baranie :)

Gość gminny głupek
słyszałem o jednym brodatym taks ówkarzu z NY który pochodził z finlandii...Chyba po prostu się nie golił...Ale to chyba nie moze byc prawda

Gość jak na Filipinach
wypił , bo ziewa ( ciekawe co ? ;) ) - pewnie że se robię te jaja ale nie chce mi się rzeczywiście zapie...ć na wypasionych , leniwych i chamskich lewaków są inne rozwiązania

Gość gminny głupek
A idź pan panie w chuj

Gość jak na Filipinach
na jakieś piwo wyskoczę :D

Gość gminny głupek
najlepiej oknem :D

Gość ror na razie zamknela mordke
bo na filipinach srodek nocy :D wiec spi na barlogu z robalami - jak to w Azji :D

Gość gminny głupek
jak w Azji powstawały pierwsze cywilizacje to twoi przodkowie wygrzebywali w ramach oszczędności glisty ze swoich kup zeby zrobic z nich zupkę dla swojego potomstwa co, jak widać, mialo zgubny wpływ na przyszłe pokolenia:(

Gość sony nex
Dokładnie, gdzie Polsce do Azji ? Tajwan, Korea Południowa, Japonia, Singapur superbogate i nowoczesne kraje...nawet takie Kuala Lumpur w Malezji a nasza zasyfiała oblepiona reklamami Warszawa buhaha :D Kiedy w Chinach powstawała cywilizacja w Polsce, ktorej wtedy nie bylo ludzie mieszkali w lepiankach i drewnianych chałupach :O🖐️

"Rzeczywiście, Azjatycka to jest kontynent chyba jakiś nowy odkryto. Czyżby blisko Filipin? " xxx tak, tak blisko filipin, andamanow, dubai i siedlec;-) xxx I dlaczego piszesz "mamy" ? My nic nie mamy, pisz za siebie. xxxx nie ty bedziesz o tym decydowac - as easy as it is;-) xxx Droga ROR mam kilka pytan. Prosze o odpowiedz 1. Czy ty i Azjatycka Pani to jedna i ta sama osoba? 2. Gdzie mieszkasz?" xxxx 1. tak ;-) ty i ja to tez jedna osoba;-) 2. a musze mieszkac w jednym miejscu - obowiezek meldunkowy mnie chyba nie dotyczy;-) xx PRZECIEŻ ROR (AZJATYCKA PANI) MIESZKA NA FILIPINACH!!! to ju dawno wiadomo na zagranicznym. Odwalcie się od niej , jestem jej fanka!" xxxx tak mieszkam i na filipinach, i w siedlcach - a czsem w podkowie lesnej;-) a czasem i w kosmosie;-) xxxx szyszkahd Ludzie, oczywiście ze to ona, jako Azjatycka się zupełnie skompromitowala na Poza Polską ( i podała za dużo osobistych info) a teraz próbuje sił jako ROR. znowu" xxxx prosze i kolejna "bystrzacha";-) xxx ROR chyba juz sobie poszla. zmeczyla sie gadka z ptasimi mozdzkami ' XXX ja sonie nie moge "pojsc" - jestem wytworem kafe i musze tiutaj mieszkac 24/7 ;-) xxx Ror się teraz broni z pomaranczki na innym topiku tutaj widzę też?" xxxx ror jest zawodowym zolnierzem i przygoptowana na "atak" 24/7 ;-) w pelnym umundurowaniu;-) xxx pozdrawiam z filipn, siedlec i z kosmosu;-)

Gość sony nex
''a czsem w podkowie lesnej'' - moje okolice :D ROR zapraszam ;)

"Ja jestem tylko fanem ror. A ty kim szyszkahd? Jezdzisz na szmacie w uk? To wynocha na swoj dzial. Tu jest dzial uczuciowy baranie" xxxx a daj spokoj z tym byciem fanem ;-) czerwienie sie cala teraz przed monitorem niczym dziewica przed pierwszym orgazmem;-) xxxx ror na razie zamknela mordke" xxx bo sie "przestarszyla" twojej "ekokFencji" ;-) xxx bo na filipinach srodek nocy wiec spi na barlogu z robalami - jak to w Azji xxxxx ale w kosmosie za to juz swita;-) xxx sony nex Dokładnie, gdzie Polsce do Azji ? Tajwan, Korea Południowa, Japonia, Singapur superbogate i nowoczesne kraje...nawet takie Kuala Lumpur w Malezji a nasza zasyfiała oblepiona reklamami Warszawa buhaha " xxxx malezja to akurat jedyny karj z tych ktore wymieniles/as ktore mozna w gole do PL porownywac - reszta jest o kilka lig wyzej;-)

"sony nex ''a czsem w podkowie lesnej'' - moje okolice ROR zapraszam " xxx to wpadne zaraz potem jak dadza wize do siedlec;-) obecnie czekam na filipinach na prom kosmiczny - co by moja druga ojczyzne odwiedzic;-)

Gość ror na razie zamknela mordke
ja to nawet nie wiem gdzie te zapyziale filipiny leza. to gdzies w azji na poludniu chyba?kto wogole by chcial tam mieszkac? w samym kuala lumpur na filipinach to biedota mieszka :D

Gość sony nex
a kto poza Ukraińcami chce mieszkać w Polsce ? Chociaz oni tez u nas czasowo, taki kraj tranzytowy by dostać się do Niemiec, UK , Włoch czy Skandynawii :classic_cool: Przeciętny Filipińczyk wie o Polszy tyle co przeciętny Polak o Papui Nowej Gwinei :D

Gość nkjoijxbsdjdh
o kurwiszcze z barloga wylazlo :D Juz cie wyruchal twoj kozi pan i wladca szmato? :D Filipinczyk ja rucha z fiutem kozy, hahahahaha!

[zgłoś do usunięcia]ror na razie zamknela mordke ja to nawet nie wiem gdzie te zapyziale filipiny leza. " xxxx nie ma sie co martwic - to skomplikowana wiedza i nie kazdy jest ja w stanie przyswoic;-) filipiny leza miedzy moskwa apakistanem dokladnie na srodku morza srodziemnego;-) xxx w samym kuala lumpur na filipinach to biedota mieszka " xxxx no prosze;-) taka, tak KL jest rzeczywiscie na filipinach - a manila plywa sobie luzem (nie mylic z Luzon) po wyspach malezyjskich;-) a prawdziwe bogactwo to sie przechadza srodekim marszalkowskiej;-)

Gość dfhdfjhfj
''prawdziwe bogactwo to sie przechadza srodekim marszalkowskiej'' :D:D:D

Gość gminny głupek
ROR moge cie wyruchac? Mam większą pałę niż twoj Filipińczyk, haha!

Gość nkjoijxbsdjdh
Ja z kolei moge sie pochwalic 30 cm czarna palka mojego faceta Nigeryjczyka. zazdroscisz co ROR ty tepa pipo? rozluznij rozklapcioche temu swojemu z malym alfonsem :D jak was tam na tych filipinach talibowie zaatakuja to dopiero bedziesz skamlec :D islamska dzicz!

"sony nex Przeciętny Filipińczyk wie o Polszy tyle co przeciętny Polak o Papui xxxx patrz post powyzej gdzie ktos uznal ze Kuala Lumpur lezy na filipinach;-) zeby mu sie tylko radom z radomskiem nie pomylil;-) xxx o k**wiszcze z barloga wylazlo Juz cie wyruchal twoj kozi pan i wladca szmato? " xxxx tak - juz po;-) juz nawet odbyt mi do normy porocil;-) xxx Filipinczyk ja rucha z fiutem kozy, hahahahaha! xxxx masz racje - lubimy trojkaty - lubi patrezc jak pieszcze oralnie nasza kozke;-) ale wiedze ze nie tylko jego to kreci;-)

Gość nkjoijxbsdjdh
widac ze jej muslim zawladnal jej mozgiem. burke juz zalozylas kocmoluchu? nie?to juz na mordke i idz na te swojej filipinskie slumsy paradowac polska muslimko :D 🖐️ boze jakie to glupie jest :D

Gość nkjoijxbsdjdh
dobrze ze ja mam normalnego bialego faceta i mieszkam w normalnym cywilizowanym kraju a nie wsrod islamskiej dziczy 🖐️ bidula musi sie uzerac ze swoim bo go z uk wygonili i wizy dac nie dali :D :D :D :D

wiesz to nie fan-klub to dwie-trzy osoby ktore sie rzucaja;-)

"widac ze jej muslim zawladnal jej mozgiem. burke juz zalozylas kocmoluchu? nie?" xxxx zalozylam burke - przewizalam sobie nia elegancko krocze;-) xxx o juz na mordke i idz na te swojej filipinskie slumsy paradowac polska muslimko " xxxxx zobaczcie do czego prowadzi brak edukacji - naprawde sa ludzie ktorzy nie rozrozniaja australii, afryki , ameryki i azji - moze to dla nich za trudne bo wszystko na A?;-) xxx faceta i mieszkam w normalnym cywilizowanym kraju a nie wsrod islamskiej dziczy bidula musi sie uzerac ze swoim bo go z uk wygonili i wizy dac nie dali " xxxx no cos kazdy mowi o tym co go boli;-)