Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a hahhahahah

ROR to nowa gwiazda na Kafeterii

Polecane posty

Gość nkjoijxbsdjdh
mieszkam w normalnym kraju, Niemczech. mowi ci to cos smoluchowa? pewnie nieeee bo ty tylko wsrod islamskiej dziczy sie obracasz. o cywilizacji ona zapomniala :D

Gość gminny głupek
Żeby nie było, że ja jestem jakims fanem. Mam wrodzona awersje do podziwiania kogokolwiek poza sobą

Gość szyszkahd
" Ja jestem tylko fanem ror. A ty kim szyszkahd? Jezdzisz na szmacie w uk? To wynocha na swoj dzial. Tu jest dzial uczuciowy baranie" Fani Ror mają tą samą cechę: lubią obrażać innych :) jak ich idolka. Jeżdżę na szmacie, w każdą sobotę jak sprzątam swój dom. Jakie UK? Znasz tylko jedno państwo? :D każdy mierzy swoją miarą. Ps. Wiem, iż urażona twoja barania dusza musiała się przenieść z tamtego topiku o roru i teraz tutaj ujadasz :D

Gość gminny głupek
chyba znalazełm się w środku jakiegos zamieszania, ktorego nie ogarniam

Gość do gminnego glupka
Juz ci odpowiadam. Zamieszanie powstalo od przybledow z dzialu Poza Polska ktore bez ROR wytrzymac nie moga. Poniewaz ona sie na tamtym dziale juz pare miesiecy nie udzielala, to znalazly ja tutaj. Przyszly i pisza jak widzisz spod wielu nickow. A to max jedna, dwie osoby ;) Nieskomplikowana zagadka :)

Gość do gminnego glupka
Fani Ror mają tą samą cechę: lubią obrażać innych jak ich idolka.-----> Zanim sie kogos oskarzy wypadaloby to udowodnic. Jeszcze nigdy nie widzialem zeby ROR kogos obrazila. Za to inni ja, tak. Moze podaj tutaj jakis przyklad wypowiedzi ROR w ktorej rzekomo kogos obraza?

Gość gminny głupek
A co mnie to obchodzi? Tylko niech sie mnie nie czepiaja bo upierdole jęzory

Gość powiem jedno ci
Oj Ror pod pomaranczka znowu? Bo niby skąd byś wiedziała ile ror nie było? Skoro masz takie info to chyba wiesz co porabia ror na Poza polską i jakie są jej wypowiedzi. :)

Gość powiem jedno ci
Pozatym ROR, nie pisze się " od przybledow" tylko " od przybłęd" tak samo jak "azjatycka" to nie jest kontynent. I jeszcze smiesz twierdzić że jesteś jedyną która ma na zagranicznym olej w głowie? :D jest tam tuzin mądrych, ciekawych dziewczyn, ale ty nie jestes w tej grupie, niunia :p

Gość do gminnego glupka
Jestem na kafe czesto i widzialem ze ror dlugo nie bylo. No jakie sa jej wypowiedzi? Bo innuch wyzwiska tu juz czytalem. Na razie o ror piszecie jakies teorie. Ale dowod brak. Gminny glupek- a ty to kto tak w ogole?

Gość do gminnego glupka
Szyszka o czym ty teraz? Nie gadaj tyle tylko wklej mi tu jakies chamskie obrazliwe wypowiedzi ror.czekam.

Gość niunia/dzidzia
Była na forum tylko pod innym nickiem - Azjatycka Pani. Dlatego dobrze wie, ze na zagranicznym nie ma co się pokazywać :)

Gość gminny głupek
Ja jestem z US

Gość do gminnego glupka
jest tam tuzin mądrych, ciekawych dziewczyn, ale ty nie jestes w tej grupie, niunia Vv Tam tzn gdzie?i pewnie ty do tego tuzinu madrych i ciekawych dziewczyn sie zaliczasz? Aj te baby :D

Gość do gminnego glupka
Gminny glupek. To spoko. Ja jestem z PL. Polak maly.

Gość szyszkahd
Tak to ty możesz jedynie swojemu psu rozkazywac. Jak ci tak zależy to masz wyszukiwarkę. Ludzie w innych działach wiedzą dobrze ze ror rozwali każdy topik. Nie wnoszac nic do niego, obrazajac przy tym kogo się da, z sarkazmem i poczuciem wyzszosci. Bo w końcu mieszka na Filipinach, jest kims :D

Gość gminny głupek
Ja też jestem z PL US-urząd skarbowy...Kojarzysz: My treasures, gollum, hobbit i minister finansów sauron...Takie tam. Ufff...mam odlot po środkach przeciwbólowych...Wybaczcie:P

Gość do gminnego glupka
Pozatym ROR, nie pisze się " od przybledow" tylko " od przybłęd" Vv Nie wiem dlaczego nazywasz mnie ror? Bo chce dowodow na temat jej rzekomych obrazliwych wypowiedzi? A jak juz mowa o pisowni,to piszemy Poza tym, odzielnie :)

Gość do gminnego glupka
Nie szyszko. Nie da sie wyszukac jej postow w wyszukiwarce. Jak sie wpisuje to ukazuje sie jakis czerwony konunikat. Sama zaczelas oskarzenia wiec udowodnij.przed chwila pisalas o obrazaniu forumowiczow przez ror a teraz piszesz o sarkazmie i manii wyzszosci a to obrazanie i wyzwiska nie sa.cos krecisz.

Gość tez lubie british tv
Przylazlam tu z dzialu zagranicznego. I musze powiedziec ze trolla forumowego to mozna poznac po tych samych bledach ortograficznych tak jak szyszkahd i jej POZATYM ktore pisze tak samo z bledem pod tym jak i innymi nickami na tym topiku i na topiku o ROR na dziale Poza Polska :D 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️

Gość jak przylazlas to sobie ...
tez i polez,bo glupio gadasz!

Gość zalosnyswiatkafe
patrzac chocby i na moj przyklad- kiedy nie mialam faceta mialam nieco wiecej czasu, i czasem nude zabijalam siedzac na kafe. teraz jestem w zwiazku od 4 miesiecy i taka tez mialam abstynencje od kafe; weszlam dzisiaj, bo wczesnie obudzilam sie i tak zagladam z ciekawosci. wiec mysle, ze siedza tutaj glownie ludzie samotni, a to, co i jak pisza swiadczy o glebokiej frustracji zyciowej. Ludzie zajeci, ludzie szczesliwi nie beda siedziec na forum gdzie jest tyle zlych emocji itd. podczas, gdy zycie toczy sie gdzie indziej.

Gość zinsynuowany
Dzieki za odkrywcze spostrzeżenia a teraz już leć zrfobic facetowi lodzika z rana żeby wiedział, że go kochasz

Gość gminny głupek
ROR widzę, że twój mały filipńczyk cię nie zaspokaja i wali ci na dekiel więc umówmy się a ja cię wyrucham. Nic się nie przejmuj, zakryję ci mordę gazetą i dam radę. To jak ROR?

Gość gminny głupek
Okazjonalnie sam trzepie konia pod plakatem Justina Biebera kub ewentualnie do lustra ale to wymaga wiecej wysilku gdyz musze zalozyc torbe plastikowa na moja facjate.czasami rowniez marszcze freda gdy czytam posty Pravika lub tego goscia co wkleja linki o Polczynach. He. Marszczenie przyszloscia tego kraju

Gość azjatycka to kontynent :))))
myszka juz w pietke goni :D Hahahahahaha!!!!! Mentalna bida :D

Gość zaciekawiona88
A co ror pisala o sobie? Gdzie? Ciekawa jestem :)

"nkjoijxbsdjdh mieszkam w normalnym kraju, Niemczech. mowi ci to cos smoluchowa?" xxxxx to gratuluje ;-) to wyjasnia czesciowo twoja agresje;-) xxx Fani Ror mają tą samą cechę: lubią obrażać innych jak ich idolka" xxxx fani ror biegaja za mna po kazdym topiku - i nie obrazaja kazdego, tylko mnie - to tak jak 8-letni chlopiec kt sie zauroczy po raz pierwszy i nie wie jak to okazac to ciagnie kolezanke za warkoczyk;-) ma to swoj urok;-) xxx Ps. Wiem, iż urażona twoja barania dusza musiała się przenieść z tamtego topiku o roru i teraz tutaj ujadasz " xxxx alez oczywiscie - ukrylam sie tutaj, ale ty mnie rozszyfrowalas;-) allluje i do przodu;-) xxxx Juz ci odpowiadam. Zamieszanie powstalo od przybledow z dzialu Poza Polska ktore bez ROR wytrzymac nie moga. Poniewaz ona sie na tamtym dziale juz pare miesiecy nie udzielala, to znalazly ja tutaj. Przyszly i pisza jak widzisz spod wielu nickow. A to max jedna, dwie osoby " xxxx a tam - stesknili sie za mna - nie maja walsnego zycia wiec zyja zyciem anonimowych nikoc i po cx miesiacach placzac mi w rekaw ze ich zaniedbalam;-) ;-) ;-) xxx Zanim sie kogos oskarzy wypadaloby to udowodnic. Jeszcze nigdy nie widzialem zeby ROR kogos obrazila. Za to inni ja, tak. Moze podaj tutaj jakis przyklad wypowiedzi ROR w ktorej rzekomo kogos obraza?" xxxxx daj spokoj;-) p[rzeciez to oczywiste - pluje jadem na km;-) i wyzywam rownie czesto;-) ;-) xxx powiem jedno ci Oj Ror pod pomaranczka znowu? Bo niby skąd byś wiedziała ile ror nie było? Skoro masz takie info to chyba wiesz co porabia ror na Poza polską i jakie są jej wypowiedzi. " xxxx mam czujna strazniczke;-) bystrzacha rozgryza mnie co i rusz;-) mierzy wlasna miarka - zycia na kafeterii;-) xxx Pozatym ROR, nie pisze się " od przybledow" tylko " od przybłęd" tak samo jak "azjatycka" to nie jest kontynent. I jeszcze smiesz twierdzić że jesteś jedyną która ma na zagranicznym olej w głowie? xxxxx to ty tak twierdzisz a nie ja - co j twierdze to nigdy tego nie pojmiesz;-) xxx do gminnego glupka Szyszka o czym ty teraz? Nie gadaj tyle tylko wklej mi tu jakies chamskie obrazliwe wypowiedzi ror.czekam." xxxx spokoj ;-) powtarzaam jeszcze raz w kazdej wypowiedzi kogos obrazam - wystarczy cztrtac na biezaco;-) xxx niunia/dzidzia Była na forum tylko pod innym nickiem - Azjatycka Pani. Dlatego dobrze wie, ze na zagranicznym nie ma co się pokazywać " xxxx bylam tez krasnalem ogrodowym - a jutro bede zlota rybka;-) niektorym sie juz tak bardzo pomylilo zycie z wirtualnym ze dostali obsesji;-) wczesniej mi "zarzucano" ze pracuje na zmywaku w londynie, potem bylam zona "ciapatego" (ach ci rasisci;-) w dubaju, a teraz "wyemigrowalam" do azji celem kopoulacji z lokalnymi - czekam na to kiedy mnie w kosmos wysla;-) (btw, mojej jedynej prawdziwej ojczyzny;-) xxx do gminnego glupka jest tam tuzin mądrych, ciekawych dziewczyn, ale ty nie jestes w tej grupie, niun" xxxx to dopiero zal;-) xxx Ludzie w innych działach wiedzą dobrze ze ror rozwali każdy topik. Nie wnoszac nic do niego, obrazajac przy tym kogo się da, z sarkazmem i poczuciem wyzszosci. Bo w końcu mieszka na Filipinach, jest kims " xxxxx hahahahaah ;-) alez oczywiscie - wszytsko to powzysej to sama prawda - ba! to ja sama o osbie napisalam (z pomaranczowego nicka;-) xxx Nie wiem dlaczego nazywasz mnie ror? Bo chce dowodow na temat jej rzekomych obrazliwych wypowiedzi? A jak juz mowa o pisowni,to piszemy Poza tym, odzielnie " xxxx bo ich samo slowo ROR podnieca;-) jak ja nie pisze to suzkaja na biegoi zastepstwa , ewentualnie dopatruja sie mnie wsezdzie - dlatego mowie, ze to juz histeria;-) zostalam bohaterka jak pasazerowie samolotu z 10 kwietnia;-) xxx "Przylazlam tu z dzialu zagranicznego. I musze powiedziec ze trolla forumowego to mozna poznac po tych samych bledach ortograficznych tak jak szyszkahd i jej POZATYM ktore pisze tak samo z bledem pod tym jak i innymi nickami na tym topiku i na topiku o ROR na dziale Poza Polska " xxxx bo cala kafeteria jest moja - to powyzej to tez ja napisalam ;-) nie dajcie sie nabrac ze ten topik zaloztl ktos inny;-) xxx patrzac chocby i na moj przyklad- kiedy nie mialam faceta mialam nieco wiecej czasu, i czasem nude zabijalam siedzac na kafe. teraz jestem w zwiazku od 4 miesiecy i taka tez mialam abstynencje od kafe; weszlam dzisiaj, bo wczesnie obudzilam sie i tak zagladam z ciekawosci. " xxxx nie ma co mierzyc wlasna miarka - nie kazdy jest heteroseksulany;-) xxx gminny głupek ROR widzę, że twój mały filipńczyk cię nie zaspokaja i wali ci na dekiel więc umówmy się a ja cię wyrucham. Nic się nie przejmuj, zakryję ci mordę gazetą i dam radę. To jak ROR?" xxxx dzieki i czekam - z rozpartymi na klawiaturze nogami;-) xxxxx zawsze szczery wreszcie niunia chyba pojela, ze nie ma sensu pisac na topikach o sobie dziwny jest ten swiat" xxxx dobre;-) i wszyscy happy;-) amen, alleluja i do przodu ;-)