Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość journeyforever

WAGA MI NIE SPADA! BŁAGAM O POMOC.

Polecane posty

Gość journeyforever

Hej wszystkim od marca sie odchudzam. tzn cwicze itp. schudłam 3 kilo. Teraz mierze 150cm i waze 50 kg i chcialabym jeszcze schudnąć. Biegam codziennie 20 minut i 20 minut skacze na skakance do tego robie cwiczenia na uda i posladki. Nie jem slodyczy i pije 2 litry wody dziennie + kilka herbat czerwonych. Na sniadanie jem pol szklanki melka 0% tluszczu i szklanke płatek musli (okolo 230 kcal) na obiad staram sie ograniczac do 350 kcal i na kolacje jem zwykle 200 kcal + mieszy posiłkami jem jakis owoc. nie czuje głodu i dobrze sie czuje ale waga mi nie spada juz od 2 tygodni co mam zrobic!!

Gość Arizona2017.
Zacząć jeść jak człowiek, dodać tłuszcze i prawdziwe jedzenie ;-) Białko, tłuszcze, zielone warzywa itp. Przy takiej ilości węglowodanów i niskiej kaloryczności nie masz prawa chudnąć, dodatkowo prawdopodobnie jesteś przetrenowana. Warto przeczytać ten artykuł: http://www.tlustezycie.pl/2012/07/ale-przeciez-jem-zdrowo.html

Gość mądralińska-zosia
massz zaburzony metabolizm, twój organizm potrzebuje kopa w postaci węglowodanów by zacząć norlanie pracowĆ. Koniecznie dorzuć najmniej 500 kcal z węgla.

Gość Olcia Dubicka
Twój organizm zamiast spalać tłuszcz zaczyna go magazynować na później, taki jest mądrala że jak dostarczasz za mało kalorii to zostawia sobie na później ;) A spala Ci mięśnie i przez to będziesz miała efekt jojo z nadwyżką. Wiem bo sama kiedyś takie błędy popełniałam. Aktualnie nie liczę kalorii a i tak chudnę i to już 18 kilogramów w 2 miesiące ;) A to zasługo zdrowej żywności, nisko przetworzone produkty a do tego tabletki Forever Slim, można je kupić na allegro. Dopiero jak zaczęłam w ten sposób podchodzić do odchudzania to zauważyłam zmiany w moim ciele ;)