Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak se ogladam rozne

Dlaczego beznadziejne kobiety szybko znajdują faceta i zaciążają ?

Polecane posty

Gość tak se ogladam rozne

a te naprawde piękne, inteligentne zazwyczaj są samotne ? To nie reguła ale takie cos zauważyłem...ze zwyczajne prostaczki, przeciętne z wyglądu, w głowce raczej sieczka od razu znajdują rownie byle jakiego faceta, zaciązają i zyją ...rownie przeciętnie, chociaz wmawiają sobie ze osiągneły wszystko. Czy chodzi o wysokie wymagania tych kobiet, wolą być same niż wiązać się z jakims przeciętnym, byle jakim facetem? Poznałem taką jedną, sliczna jest, ma 26 lat, pracuje w duzej firmie jako ktos od reklamy..nie znam się...jej drugie zajęcie to fotografia profesjonalna. Jednak jest chłodna, niedostepna, moglaby miec kazdego a jest sama...

Gość miti
Raczej chodzi o panów :) Panowie wolą się mniej starać i biorą panny z sieczką w głowie o które starać się nie trzeba. A gdy jeszcze taka wyglądem przypomina pannę z burdla czyt. puder aż się leje,blond albo kruczoczarny farb na głowie,makijaż i sztuczny pazur to już w ogóle inteligencja panom wówczas mało do czego potrzebna. Pani ta ma przyciągać wzrok idąc po ulicy i w większości przypadków tak jest....tyle ,że wygląd a wygląd to zasadnicza różnica :D Nie którym takowym paniom wydaje się ,że są zaje....ste. Panom to w zupełności wystarcza. Przebudzenie następuje potem w realiach życiowych i codziennych.

Gość fregrbg
A skąd twierdzenie, ze niby ktoś sobie coś wmówił?? Może rzeczywiście są szczęśliwi. Nie tobie to oceniać. Ty tez bez rewelacji. jaki wykształcony człowiek używa słowa "se". To dopiero dno;/

Gość 41fh15g15hk1
to SE to jakas nowa durna moda :O w telewizji to samo - prezenterzy mówią SE, kurwicy można dostać 😡

Gość Mexike
Dzieje się tak gdyż dla prostych dziewczyn bez zainteresowań wyjście za mąż i urodzenie dziecka to priorytet. I tu nie chodzi tylko o wygląd ale o całokształt. Tak zostały wychowane, ich babki i matki postępowały tak samo i taki tok rozumowania im przekazały. Trzeba złapać męża i urodzić dziecko bo jak nie to zostanie się starą panną - taki tok myślenia jest w tych dziewczynach silnie zakorzeniony. Większość z nim nie szuka księcia, ale stara się zatrzymać przy sobie pierwszego, lepszego chłopa. Zdają sobie sprawę z tego, że lepszego mogą nie znaleźć, a przecież zegar biologiczny bije. Dlatego też biorą to co jest. Co do bardziej interesujących dziewczyn (z pasjami i ciekawszą osobowością) - są one często bardziej ciekawe świata, mają swoje hobby i zainteresowania którymi lubią się zajmować, często wiedzą, że stać ich na kogoś lepszego niż szczerbaty Zenek z wiejskiej dyskoteki i przede wszystkim - nie traktują małżeństwa jako sprawy najważniejszej, ale jeden z celów, które chciałyby osiągnąć.

Gość hsssssiiiiiiiiiiii
Szczerbaty Zenek? Nie rozsmieszaj mnie :D Jakos mi i mojemu mezowi nic nie brakuje, wyszlam za maz majac 23 lata, urodzilam w wieku 24. Po wychowawwczym wrocilam do pracy i jestem szczesliwa. Jakies dziwne Twoje myslenie, ze slub i dziecko tylko dla tych mniej urodziwych, glupich i to ich jedyne osiagniecie zyciowe. Dla mnie nie jest niczym nienormalnym to, ze dwoje ludzi sie kocha, ze planuja wspolna przyszlosc i dziecko/dzieci. Do tego realizuja sie zawodowo i nie sa pasztetami.

Gość fgfgfh
hsssssiiiiiiiiiiii -pokaz fotke to uwierze , tu kazda jest ładna, bogata i inteligentna