Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polapolka.

4 miesięczne dziecko z nianią, a mama w pracy...

Polecane posty

Gość Tabletki anty ???
Dalej tego nie rouzmiem.Dlaczgo związek na tym cierpi ?

Gość no wlasnie dlatego ze
dopiero zaczelas brac to nie widzisz wad. mnie tez libido strasznie spadlo. wiadomo, ze jak ma sie dzieci to sie nie kocha z mezem tak czesto jak wczesniej a biorac tabletki anty w ogole mi sie nie chcialo.... a inna sprawa byla taka ze nie moglam znalezc takich ktore by mi odpowiadaly bo zawsze byly jakies problemy z nimi. teraz gumka ale zaraz przed i po okresie bez niej i jest spoko :)

Gość Tabletki anty ???
My lubimy spontaniczny seks i nie zawsze jest przy nas ta gumka. Więc dla mnie tabletki są po prostu wygodne.

Gość ło matkoooooooooooooo
iaww - po raz 1000000000 nie każdy jest wierzący !!!!!! wiec daj juz spokój z tymi tabletkami .

Gość Tabletki anty ???
Ja chodzę do kościoła, ale jakoś specjalnie religijna nie jestem. Tzn. nie czekałam z seksem do ślubu, kochałam się z moi byłym, z tego co wiem to jakieś tam pozycję są zabronione (tak przy najmniej mówi moja koleżanka strasznie religijna), a my na 100% łamiemy, bo kochamy się we wszystkich możliwych pozycjach.

Droga autorko z twoich wpisow wnioskuje ze ty jakos specjalnie ogarnieta nie jestes:( nie dziwie sie ze tak kurczowo trzymasz sie opcji"jestem mama,jestem w domu".Szczerze watpie abys miala jakas fajna prace,juz nie wspomne o ambitnej to i wolisz w domu siedziec. Rola matki nie jest jedyna rola kobiety i takie "poswiecanie" sie dziecku jest smieszne. Fajnie jet dac dziecku dobry przyklad.Fajnie jest byc dla dziecka autorytetem.....fajnie jest pokazac dziecku ze mozna miec pasje,ze mozna sie rozwijac i zdobywac swiat!!Ja juz odliczam kiedy moje mlodsze dziecko skonczy rok i posylam ja w swiat.I sama tez co do karmienia piersa to nie twoja sprawa:) wozek za 3tys? jak ja stac to ma....

Gość .............,,,,,,,,,,,,,,,,,
.............

Gość wywożono
Ja też bym chciała brać tabletki anty. I też nie rozumiem o co chodzi że związek na tym cierpi.

Gość no wlasnie dlatego ze
ja wole isc do pracy i jezdzic kilka razy do roku na zagraniczne wycieczki niz siedziec z dzieckiem w domu caly czas. Moje dziecko mimo, ze ma 3 latka bylo prawdopodobnie w wiekszej ilosci krajow niz Ty autorko i nie sadze zeby moje dziecko bylo z tego powodu nieszczesliwe. Poznaje swiat, ludzi, probuje innych potraw w wielu krajacha Twoje co? zna swoja piaskownice i tyle ma z zycia. oczywiscie nie zrozumcie mnie zle ze krytykuje ludzi, ktorzy nie wyjezdzaja nigdzie na wakacje bo nie kazdego stac. Ale jesli kobieta mysli tak jak autorka ze nie pojdzie do pracy zeby zarobic pieniadze i miec na jakies przyjemnosci bo woli siedziec z dzieckiem w domu to pozniej sie nie dziwie ze na nic jej nie starcza

Gość wywożono
Ja w tabletkach wiedzę same plusy.

Gość kolezanka nie karmila bo
ja tez nie rozumiem,ale sa osoby,ktore musza z czegos zyc.w naszym kochanym kraju jak sie ma swoj biznes,a zostaje sie mama to gorzej sie na tym wychodzi niz jakby sie pracowalo u kogos.w koncu moze nie miala innych pracownikow,a pacjenci nie beda czekac az dziecko odchowa.szczesliwe te dzieci ,ktore moga sie wychowywac przy mamie przynajmniej do 4 lat.

Gość iaww
Każda sztuczna antykoncepcja rani miłość-dlatego jest szkodliwa dla związku. W miłość jest wpisana gotowość dania życia. Jest nawet warunkiem Ślubu Kościelnego pragnienie, by mieć dzieci. Można to regulować naturlanymi metodami, które szanują ludzkie ciało-w których plemników nie spuszcza się w ubikacji, nie zakłóca się cyklu kobiety, nie kaleczy się jej. Miłość dotyczy nie tylko katolików.

Gość pmumtmpmwq
iaww Bredzisz. Kobieto jakby tak było to każda kobieta by tylko w ciąży była i rodziła dziecko jedno za drugim.

Gość sarja222
Polapolka bo ty to kura domowa jesteś bez ambicji!!! Jak pisałaś ten temat to ja jeszcze w pracy byłam, nie rozumiem was kobiety.. Jak można cały czas w domu z duuupaaa siedzieć...