Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kronikarka84

Błagam... poradźcie coś! Straszny kanał!

Polecane posty

Gość Kronikarka84

Witajcie. U mnie masakra romantyczna, toczę walkę z ciężką deprechą, wiadomo, że już nic z tej relacji nie będzie. I nie wiem już co jeszcze mam zrobić, żeby się zregenerować psychicznie. Już wyjaśniam: Od kilku miesięcy miałam gorący flirt z jednym znajomym. Niczego sobie nie wyobraziłam - od czasu do czasu były namiętne pocałunki, "długie" spojrzenia, wielogodzinne rozmowy. Zaangażowałam się, myślałam że koniec końców będziemy parą. Niestety - chłopak, jak przyjaciel przyjaciółce, poinformował mnie tydzień temu, że wraca do swojej byłej, którą strasznie kocha. Nie rozsypałam się, przeżyję to jakoś, ale zmagam się z potwornym samopoczuciem. Wiadomo - ból, tęsknota, wściekłość, zazdrość, spadek wiary w siebie, samotność... Najgorsze są momenty zasypiania i budzenia się. Za dnia jakoś wypełniam sobie czas. Co gorsza w pracy przy komputerze zażeram doła, pochłaniając koszmarne ilości kanapek i cukierków. Niby jestem szczupła, ale wiadomo jak łatwo rozwalić sobie figurę. W domu oglądam filmy albo palę papierosy i snuję się z kąta w kąt. Chodzę na spacery. Niech mi ktoś coś poradzi, błagam, bo strasznie się męczę - jak sobie poprawić samopoczucie, samoocenę i szybciej się z tego podnieść? Proszę, niech ktoś rzuci jakiś pomysł....

Gość Kronikarka84
Staram się nie kląć na czym świat stoi w stylu "wszyscy faceci to świnie", ale...

Gość 900-873-112
zostań lesbą