Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na wszystko przychodzi czas

Libido po ciazy = 0

Polecane posty

Witam Was. Otoz nurtuje mnie temat libido po ciazy. mnie spadlo prawie do zera a jestem 8 miesiecy po porodzie. Przed ciaza jak i w ciazy moglam kochac sie codziennie a teraz wogole mi sie nie chce. Kochamy sie rzadko i nawet na tyle nie mam ochoty. Nie wiem zupelnie dlaczego. Chcialabym zeby wszystko wrocilo do normy..dodam ze nie wynika to z mojego przemeczenia bo syn nie jest absorbujacy plus ladnie sypia w nocy. Ktos zna sposob jak pobudzic libido?

Gość klsdlajdlajdl
powinno wrócić do normy, to sprawa hormonów, też po ciąży nie miałam ochoty na seks przez kilka mies, potem wszystko wróciło do normy, nie martw się to fizjologia

Gość tym razem na pomarańczowoooo
masz kiepskiego chłopa i kiepski seks. Albo zmień faceta albo wprowadź jakieś nowości. Nie rozumiem kobiet, które po ciąży rezygnują z seksu. Przecież to praktycznie jedyna przyjemność w zyciu którą możesz mieć codziennie i to za darmo!

moj facet pod tym wzgledem jest ok.przeciez zawsze mialam ochote.. wiec prosze nie pisac durnych komentarzy typu zmien faceta, bo to ja nie mam ochoty, mam nadzieje ze to wkrotce minie;/ dziwi mnie ze z wysokiego libido mozna tak nisko spasc;/

Gość tym razem na pomarańczowoooo
jasne...