Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawkowa mama ... ...

Panicznie boję się lecieć samolotem.... POMOCY

Polecane posty

Lecimy na majówkę do Anglii do znajomych. RYAairem czy jak to się tam pisze. Nie boję się samej linii, ale lotu, szczególnie startowania i lądowania. Boję się jak cholera. Mam schizę, że się rozbijemy, że nie mamy szans, że lecimy z dzieckiem, etc.... I żeby to był mój 1. raz....ALE NIE! Ja już latałam Lufthansą i widziałam jak rozkladają się skrzydła do lądowania. Widziałam jak je telepie wiatr. Wydawały się takie liche te skrzydła. A ja i pasażerowie to takie sardynki w puszce pod chmurami.... I teraz boję się lecieć gdziekolwiek, czymkolwiek i z kimkolwiek... A żeby nie było - w Wenecji mieszkałam na wakacjach w tourists village tuż przy lotnisku, gdzie średnio co kilkanaście min. lądowały samoloty. I żaden się nie rozbił. Kuzynka mojego męża była stewardessą i latała z LOTem przez kilka lat i miała totalnie wywalone na stres z tym związany. Znam liczby i statystyki dot. wypadków lotniczych. WIem, ze statystycznie szybciej walnę czołówkę autem niż roztrzaskam się samolotem. Ale kurde nie dociera to do mnie... :/ I szkoda mi mojego dziecka. Chociaż ono się cieszy, że będzie lecieć (3,5 roku).Ja tam chyba sfiksuję... Macie jakieś rady?????

Gość Mihomihj
Ja w zyciu ni wsiade chyba ze zaplaca

Trzy szybkie nie dodadzą mi skrzydeł podczas awarii / porwania samolotu / wybuchu / wypadku.... tylko zamulą. Słaba rada :)

Gość out out out
no to nie ma rady, jak raz polecisz to już będziesz latac:)

Gość ergwhtrhnyrt
Ja ma to samo albo gorzej :O idz do lekarza po silne leki uspokajacze i one naprawde troche wyciszaja i stres jest miejszy ,ale stracj jakis tam zawsze zostaje.Bo ja sie panicznie boje latac a latalam juz z 20 razy:O idz po leki naprawde bedzie latwiej

Gość bambaryla147
Jest milion razy wieksz szansa ze zginiesz w wypadku samochodowym. nie boj sie i o tym nie mysl.

Gość narzekalnia
ja za kazdym razem sie boje, ale tylko startu i ladowania, radze sobie z tym tak, ze zaslaniam okno i albo chowam glowe w gazete albo uginam cialo i chowam glowe w nogi, wtedy nic nie widze i nieczuje az tak ze samolot sue pordywa.

Gość Bambaryla 147
Co ty zmyslasz, podczas startu i ladowanie okna nie moga byc zasloniete....