Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqdwqdqwdwqddd

z czego to wynika ,że niektóre brzydkie dziewczyny

Polecane posty

Gość wqdwqdqwdwqddd

myslą ,że sa piękne? znam takie i nie pisze tego z jakiejś zazdrości bo mam tez bardzo ładne koleżanki i one sie nie uwazają za pępek swiata ,a te brzydkie lub zupelnie przecietne mają się za jakies wyjatkowo ładne ... tez cos takiego zauwazyłyście?

Gość fcsfsfsf
tak, ja jestem przecietna a mam sie za pępek swiata. nie wiem z czego to wynika, chyba z charakteru

Gość eMax
dziadkowie, ciotki, stryjek i wujek wmawiali kobiecie , że jest cudem natury i księżniczką od urodzenia , zakodowała w pamięci a jest brzydsza od nocy listopadowej

Gość grace.
dlatego, ze wartosc czlowieka nie leży w jego wyglądzie, pustaku!

Gość wqdwqdqwdwqddd
ale ja nie napisałam ,że wartość człowieka lezy w wygladzie , naucz sie czytać ze zrozumieniem

Gość sekretna pomarańcza
już dawno to zauwayzlam, duza w tym rola rodziny i przyjaciol takich dziewczyn. mi nikt nie mowil w dziecinstwie ze ejstem nadzwyzajnie ladna, w szkole mi dokulczali wiec mialam kompleksy, myslalam ze jestem najbrzydsza ze wszystkich, a jak się ogarnelam to większosci ludzi szczęki opadły... tylko, ze ja nadal mam sie za kaszalota. Kwestia wychowania.

Gość kraklikra
A kto oglada tap madl? to jest wlasnie to

Gość wqdwqdqwdwqddd
.

Gość wqdwqdqwdwqddd
Ja ogladam i tam też np te naprawdę ładne dziewczyny jak Marta Zimlińska są nie pewne siebie ,a brzydkie typu Aśka czy Ola Krysiak się mają za piekności i to od razu widać...

Gość grzeziek22lata
Nie przesadzajmy top model sa ladne albo przeciente a ja tez mam oblesna kolezanke wielka doopa,nadwaga,cyce jak u 60etniej baby, celulit, tlusta skora, smierdz,ma pryszcze ,cienkie wlosy, wielki nos i nie myje zebow...a mowi o sobie "podobno mam kocie oczy" "wszyscy faceci na mnie leca,bo mam kobiece ksztalty". W dodatku znam wiele dziewczyn o slicznej drobnej sylwtce ona jest po prostu gruba.ale ma sie za miss universum i uwaza za ladniejsza od limy :-D ogolnie krytyulkuje modelki

Gość wqdwqdqwdwqddd
.