Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffsfs

Facet po rozstaniu chce naprawiac związek i imprezować sam

Polecane posty

Gość ffsfs

Czy dac szanse typowi który zachowal się jak dupek, ale żałuje i chce wszystko naprawić, ale nie dzwoni np. przed weekendem żeby cokolwiek ustalić, umowic sie czy choćby dowiedzieć co słychać tylko wali prosto do kumplla na mecz a potem na impreze do klubu?? Mam już go dość co za idiota! Do tego mówi, że jeśli to ja zaczne sie z kimś spotykać po rozstaniu to mnie znienawidzi i nie bedzie chciał ze mna pracowac (pracujemy razem). pies ogrodnika: sam nie wieźmie i nikomu nie da Jak postąpić z nim? Zastrzegam, że mam obecnie spory zapas obojętności w stosunku do niego, można działać ;)

Gość cypr polnocny
Po co ci taki facet, jesli jest ci obojetny to lepiej sie w to nie pakuj, bo potem zacznie ci zalezec i bedziesz cierpiec.

Gość ffsfs
kocham go ale chodzilam tak dlugo zła na niego, wyrzdzil mi tyle przykrości, że stałam sie jakby obojętna na to wszystko i chce ten moment wykorzystać, bo mysle, że powinnam

Gość a ja powiem Tobie tak
Nie chj=]ce przyczynic sie do rozpadu Twojego zwiazku. W koncu nie znam drugiej strony. Moza obrona tez ma cos do powiedzenia. Ty sama wiesz co z tym zrobic. Jezeli wiesz ze wina tylko lezy po jego stronie - porozmawiaj znim i powiedz co robi zle . Postaraj sie naparwic. Ogolnie rozmowa. Ale nie daj sie krzywdzic jezeli cierpisz. Milosc uskrzydla a nie podcina skrzydla. To tyle z mojej strony

Skoro jest Ci obojętny, to go olej. Bez żadnych wielkich słów i gestów Rób swoje, traktuj go jak kolegę. A o tym, że się z innym spotykasz po prostu go nie informuj.

Gość ffsfs
Rozmowy nic nie dają, on zwyczajnie nie rozumie. Ma fochy, humory i wybuchy agresji. Chyba utrzymam swój stan zobojętnienia bo relacja z nim nie ma najmniejszego sensu. Ja traktowałam go poważnie, on sam nie wie czego chce. Dziekuje za proste w przesłaniu słowa choć bardzo mądre, chciałam dowiedzieć sie czy inni tez myśla tak jak ja to dodaje mi siły. Byliśmy razem ponad 6 lat.