Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiołelle

Co zniechęca mężczyzn do seksu?

Polecane posty

Gość danny_223b
Mnie najbardziej zniechęca, jak kobieta jest w łóżku kłodą, która rozchyla nogi i czeka, żeby ją obsłużyć, a potem można już iść spać. Nie idę do łóżka z taką więcej niż raz, bo to bez sensu.

trochę tego jest: - owłosiona szparka i rówek - nieprzyjemny zapach z ust i szparki, rowka - kłoda w łóżku - zbyt duże i wystające wargi sromowe - ciało zbyt gruba i zbyt chuda nie może być - brzydkie piersi

Gość marcelllo
ie co, tylko kto ...

Gość kryzysowa joanna
do sila spokoju: a jakie to sa brzydkie piersi?

NiespokojnaAgata Ciekawi mnie, czy po przymusowej rocznej abstynencji także tak łatwo Was zniechęcić x x Bardzo głupi pomysł :-) Po przymusowej rocznej abstynencji będę już dymał inną dupę. I wtedy może się okazać, że powrót do seksu małżeńskiego jest już niemożliwy.

Gość kryzysowa joanna
sila spokoju przeciez nie widziales moich piersi, pytam sie bo mam duzo znajomych kolezanek ktorych biust znacznie odbiega od dziesiejszych kanonow piekna i niektore wrecz unikaja towarzystwa meskiego bo sie boja ze beda wysmiane przez facetow jak zobacza ich biusty

kryzysowa joanno - jesteś na 100% pewna, że nie widziałem Twoich piersi? dasz sobie coś uciąć za to? są piersi które są piękne i takie niesamowicie podniecają, są piersi które się akceptuje czyli do tych pięknych im brakuje, ale nie straszą i są piersi które odrzucają tak, że lepiej je trzymać w staniku i nie pokazywać nawet na sądzie ostatecznym. nie wiem w jakim jesteś wieku, ale chyba w dość młodym. wysmiac brzydkie piersi może chłopiec, ale nie facet. facet może być zniesmaczony i rozczarowany, ale nie będzie wyśmiewać. tak na szybkości, to są wg mnie brzydkie piersi: http://img367.imageshack.us/img367/2275/paulapau001011003313069nm8.jpg http://www.charazinski.pl/uploads/fck/image/Plastyka%20piersi/du1.jpg http://e.lansik.pl/la306/0db7078300114df3496f8540

Gość Bleeding
Krzyzysowa Joanna, jeśli Twoje koleżanki szukają jednorazowego dymacza albo kogoś do układu to owszem pewne cechy fizyczne mogą przeszkadzać. Ale jeśli szukają kogoś normalnego do zwyczajnego związku to nie ma żadnych przeszkód:P W dobie odchudzania się samymi dietami i efektów jojo wiele młodych dziewczyn sobie cycki spieprzyło (http://www.007b.com/breast_gallery.php tu jest galeria zwykłych cycków przeciętnych kobiet :P).

Gość paryska kawa
mam 20 lat i piersi z 3 linki, ktory zamiescil sila spokoju. Czyli to wedlug was sa brzydkie piersi? mialam tylko jednego chlopaka w lozku i wydawalo mi sie, ze mu sie podoba moj biust, zawsze sie nim dobrze zajmowac i mowil, ze takie piersi sa swietne do hiszpana. Myslicie ze moj facet tak tylko gadal a na serio czul neismak? od paru dni spotykam sie z nowych chlopakiem, na razie tylko sa pocalunki ale predzej czy pozniej dojdzie do zblizenia i teraz jak czytam to sie zastanawiam co pomysli na temat mojego biustu

Gość kryzysowa joanna
Sila spokoju mysle, ze raczej nie widziales ;) bleeding dzieki za linka do galerii zdjec, ciekawe, zupelnie inne zdjecia nit te ktorymi karmia nas media

te trzecie są chyba ok, to zdjecie jakies lewe troche, ale fakt jest taki, ze nalezaloby nad nimi troche popracowac, i mozn a z nich zrobic, bardzo sliczne nawet To samo dotyczy tych pierwszych, kobiety czesto nie dbają o swoje piersi, to jest zasadniczy ból czasami jest mi bardzo przykro, kiedy widze fajna laska, a taka zaniedbana

paryska kawa - nie wiem jak innym się podobają, to są moje odczucia i mój gust. myślę, że miałaś chłopaka w swoim wieku, więc takim podoba się prawie wszystko. gdy nabierze doświadczenia, myślę, że jego gust się zmieni. możliwe, że mówił prawdę. a za parę lat, może Twoje piersi wspominać z niesmakiem. ja np: lubię małe piersi. a byłem z kobietą która miała DD. nie kocha się za cos, ale pomimo czegoś. nie bierz tego tak do siebie.

Gość kapusciany glabb
Raz mialem laske z wiszacymi cyckami i tak jej sie fajnie majtaly :) wygladalo dosc apetycznie. Malo jest na serio rzeczy, ktore moga zniechecic napalonego faceta, najbardziej chyba jak dziewczynie smierdzi z pipki

Gość facet 6666
rutyna w łóżku

no na pewno musi być zadbana, umyta i żeby przyjemnie pachniała nawet w intymnych okolicach. Tak po za tym to może być i starsza jak dla mnie, ale tak jak pisałem. Czystość to podstawa... Na głodzie jestem :P Schrupałbym jaką :D

Gość ale jestem stęskniona za
mężczyzną:O dziś rano włożyłam sobie palec w cipke i po około minucie miałam orgazm. jestem wytęskniona. muszę wytrzymać jeszcze 2 miesiące dopóki nie zobaczę się z moim ukochanym:O

Gość limes_limes
Każdy znany mi cycek istnieje w mojej świadomości w pewnym kontekście. Są takie jak te na obrazku, za którymi stoi np. szalony seks. A są i takie przepiękne i "nadmuchane", za którymi czai się np. Lodowa Pani, z którą lepiej nie iść do łóżka, bo tam wieje nudą. Cycek czysty i pachnący zawsze jest piękny!

Gość limes_limes
oschłość partnerki, odczucie, że kobieta zmusza się do czegoś wstyd w łóżku totalny brak inwencji egoizm niedomyta pupa "Są faceci, którzy by czuć się pożądanymi i pociągającymi potrzebują coś więcej niż samo rozłożenie nóg"

Gość flogu345
wrodzona wredota i seksu zero

Gość ghjtug
czepianie się o wszystko cały dzień.

Gość heloiza999
kate winslet ma ładne piersi i jets ładna, ma wcięcie w talii- bardzo kobieca