Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za moda z tymi czapkami

co wy macie z tymi czapkami ??

Polecane posty

JAk dla mnie czapka to jest odpowiednia zima i wczesna zimna jeszcze wiosna czy jesienia:/ Latem natomiast chusta na glowke lub kapelusik ewentualnie jakas przewiewna czapeczka z daszkiem i na tym koniec :/ A tu dzieci w wieku 2 lata + biegaja po 17 z czapkami na glowie:/ a slonce nadal swieci...

Gość do autorkii
a po co dziecku latem kapelusik czy chustka yyyy? nie zawsze slonce az tak mocno swieci

chyba jasne ze jak dziecko przebywa na upale i wlasnie to slonce mocno swieci ?:)

Gość do autorkii
nieraz jest upal a na niebie chmury.. nie musi od razu swiecic slonce aby bylo duszno i parno

a po co mi to tlumaczysz ?:) Na swiecie zyje juz 30 lat i tyle samo razy przezylam juz lato:) Czy ty jestes ograniczona jakas czy udajesz ze nie rozumiesz o co mi chodzi? TAK KURDE CHUSTA W POLUDNIE W UPAŁ GDY SLONCE W GLOWE GRZEJE a co moze myslisz ze mi latem dziecko kladzie sie spac nawet w chuscie ? wez sie ogarnij

temat jest o dzieciach ktore nosza czapki non stop : w upaly z chmurami na niebie, czy piekny wiosenny wieczor gdy jest +15 stopni

Gość nie wrócilabym
a o promieniowaniu UVA i UVB to panie nie słyszały?? to że słonce nie świeci nie oznacza że nie ma szkodliwego promieniowania! przez chmury przechodzi go 80% więc wcale nie tak mało. to nie te czasy że słoneczko i opalenizna jest cool (chyba że dla Mariolek w białych kozaczkach) a tym bardziej dla dziecka..

z ograniczonymi ludzmi nie dyskutuje :) AMEN. A do ostatniego wpisu- masz racje z tym sloncem .. Ale ja w cieniu nie zakladam pomimo to corce chusty bo sie jej poci glowa w jakiej by nie chodzila.. Natomiast gdy jestemsy na otwarym sloncu w upalny dzien zakladam jej chuste bardzo przewiewna z takim daszkiem nad czolem .

Gość te co tu tak glupio pisza
to wlasnie te matki ktorych dzieci wlasnie z tymi czapami zimowymi lataja :O zalosne :O w dodatku trzeba podkreslic iz w domu rowniez w czapach :D:D buahahaha wszczegolnosci biedne noworodki i niemowlecia , te to sa opakowane :O:(

Gość no al autorko topicu
takich tematow bylo juz tu dziesiatki :) czy masz 18 lat, ze tak sie podneicasz czyms co zostalo juz przedyskutowane milion razy na forum ???? :P:P:P

no wiadomo ze te co najbardziej sa oburzone i glupimi tekstami rzucaja to te ktorych dzieci wlasnie chodza w czapkach zimowych po dworze;) Proponuje zamiast pisac glupoty zajac sie szukaniem nowej czapki na allegro dla dzieci by sie nie rozchorowaly ;) mam ochote to zakladam kolejny identyczny temat - rozumiem ze zlamalam regulamin ?:D Jak cie razi ze kolejny taki sam temat jest zalozony to po co wchodzisz czytac po raz kolejny to samo?:)