Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczna dziewica ghghghg

co zrobic? wieczna dziewica

Polecane posty

juz nie wiem co mam zrobic, probowalam seksu wiele razy i nic, za kazdym razem nic. z wieloma partnerami, upijałam sie, kazdy sposob, kazda pozycja. cienka rzecz moge wlozyc, z wielka trudnoscia ale da sie na siłe. nie chce sie przyznac swojemu chlopakowi, bo mi wstyd, mam 27 lat i nigdy nie mialam mozliwosci sprobowac seksu. co zrobic?

Gość eMax
czy masz krzywy ten kanał ?

czytalam o pochwicy, to niemozliwe zebym miala, bo jestem w stanie sobie wsadzic dildo o srednicy 2-3cm i nawet nim poruszac, boli na poczatku ale potem przestaje...

moge wsadzic cienka rzecz bardzo gleboko, ale penis po prostu sie nie miesci.

problem w tym ze juz mam partnera, bardzo go kocham i nie chce go zawiezc. jest 'wyposazony' tak jak przecietny mezczyzna, czyli ok 3-4 cm srednicy. czy jest w ogole mozliwosc ze kiedykolwiek nam sie uda?

bylam, powiedzial ze jesli chodzi o anatomie to wszystko jest okej. bylam u kilku i zaden nie stwierdzil jakis zaburzen w budowie....

Gość sekretna pomarańcza
mam to samo co ty, autorko tematu. mam 24 lata obecnie nie mam faceta, bo już nie mam siły na to wszystko. Nieudany seks (raczej jego brak) zniszczył mi relacje. Też byłam u gina i niby wszystko ok. A w praktyce za ciasno, trzeba uzyc mega siły, wchodzi tylko kawałek a ból jest taki, jakby mnie tyłkiem na pal nabijali ;/ bez sensu

ja jestem zalamana, boje sie ze przez to go strace i kazdy zwiazek bedzie tak wygladal, ze jest pieknie wspaniale poki tylko nie zacznie sie 'seks', bo niby nie maja pretenesji, rozumieja, ale wiem ze tego sie nie da wytrzymac, jednak popęd istnieje i nic z tym nie mozna zrobic. predzej czy pozniej mnie zostawi dla kogos kto moze mu zapewnic wszystko czego potrzebuje.

duzo razy probowalas? uzywalas moze jakis wibratorow itd ze tak powiem kolokwialnie do 'rozepchania'?