Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macocha_ mamuśka

Czy możliwe są dobre relacje z dziećmi narzeczonego?

Polecane posty

Gość Macocha_ mamuśka

Od 1,5 roku jestem w związku z mężczyzną który ma 2 dzieci z poprzedniego małżeństwa. Planujemy ślub ale martwie sie moimi relacjami z jego dziecmi. Są one buntowane przez ich matkę. Dodam ze nie rozbilam ich malżeństwa. Poznałam mojego faceta rok po ich rozwodzie. Staram się żeby bylo fajnie jak do nas przyjezdzaja ale oboje sie patrza z nienawiscia. Swoja droga dziwie sie że 3,5 letnie dziecko mozna tak nastawic przeciwko drugiej osobie. Może ktoś z Was mial taka sytuację?

Gość jolka demolka
3.5 letniego dziecka raczej sie nie nastawia bo jest za małe chyba sobie z lekka kadzisz :classic_cool:

Gość olej, nie masz obowiazku
zajmowac sie niswoimi dziecmi. to ojciec ma zadbac o to zeby cie szanowaly i zeby mialy opieke. nie daj sie wrobic w role darmowej niani

Gość Macocha_ mamuśka
Sama jestem zdziwiona, zastanawiam sie czy to mozliwe, ale skoro sie gada u niej w domu to dziecku sie udziela...

Gość Macocha_ mamuśka
Powiem Wam że mój facet stara sie zeby mnie zaakceptowaly, ale starszy 11-letni jest strasznie nabuzowany. Ciężka sprawa....

Gość grace.
3,5-latka nie da sie zbuntowac? Oczywiscie, ze sie da!

Gość Macocha_ mamuśka
I co ja mam zrobic. A jak nam sie urodzi dziecko to juz calkiem mnie znienawidzą!!!

Gość gfdgfhfh
po co sobie bierzesz faceta z takim bagażem? całkiem niedawno zrobił drugie dziecko jakiejs babie, a teraz tobie gdzies za stodołą napuscił spermy do dziury. patola

Gość Macocha_ mamuśka
Co ty chrzanisz!!! Zostawil ja bo go zdradzila i zrobila sobie 3 dziecko z innym, a a moj facet ma z nia jedno biologiczne bo drugie adoptowal!!! Stuknij sie w glowie Idioto