Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myslicie?

SOLARIUM -dobry pomysl na biznes?

Polecane posty

Gość co o tym myslicie?

jak myślicie?

Gość dobry, bo duzo glupich
z tego korzysta:D

Gość mnie nie stac, ale wzielam sob
no rewelacja, u mnie w okolicy juz 2 zamkneli:P

Gość co o tym myslicie?
czyli glupi pomysł?, znajoma wyjezdza na stale zagranice i chce sprzedać calosc, ja nie chodze na solarium i nie wiem jakie jest zainteresowania a głupio mi ja poprosić,zeby mi pokazala ksiege zyskow

Gość dobry tylko
zależy w jakim miejscu,czy dużo klientów. Są co upadły bo stały w złym miejscu. Ja chodzę do jednego i na prawdę sporo ma klientów,ciężko czasami się dostać.

Gość radykalna i szczera
Jak to glupio Ci zajrzec w dochody? Skoro chcesz kupic to masz prawo wiedziec jakie sa zyski z tego i czy w ogole warto sobie glowe zawracac,ale jakos w to watpie by byl to dochodowy interes

Gość i tyle
skoro wyjeżdża z kraju tzn że zyski kiepskie..

Gość mnbvfcderftgh
pracowalam...3 lata, firma miala 4 solaria i zostalo jedno...ledwo ciagna i to tylko dlatego ze jest w dzielnicy lafirynd z gimnazjum ...niechlubna okolica

Gość mnbvfcderftgh
zjadly ich oplaty prad jest drogi a lozka musza byc wlaczone non stop zeby dalo sie wyzyc,po nagonce chyba 3 lata temu wiele osob zrezygnowalo z opalania wtedy dostalismy najbardziej po dupie, opalenizna nie jest modna,a najwiecej sie zarabia na tych uzaleznionych czyli codziennie po 15 -20 minut :O to juz nie te czasy...

Gość gbgbg
mnbvfcderftgh Miej innymi Twoja córka :P :D

Gość mnbvfcderftgh NIE
mnbvfcderftgh Jak masz solarium w bardzo dobrej lokalizacji to jest to dobry interes. Koło mnie jest jedno,i ludzie co i rusz się przewijają,płeć żeńska jak i męska,wiek różny. Czysto,ładnie,kolorowo,zadbane. Miłe dziewczyny,promocje,lampy bardzo dobre. Widocznie kiepsko prowadziłaś biznes.

Gość mnbvfcderftgh NIE
Lampy się zmienia,robi się promocje,dba się i zatrudnia się miłą obsługę, a jak zaoszczędzasz na wszystkim to biznes upada :)

Gość moim zdaniem to durny pomysł
zobacz - solara stała się już niemodna, podobnie jak fajki. nonstop trąbią w tv o rakach, wieśniackim wyglądzie itp. ludzie już tak nie korzystają jak dawniej. w modzie jest natura, naturalny wygląd, świeży.

Gość no trzeba dbac
to sie ma ruch,a nie załozy solarium i liczy na gotowe

Gość SOLARIUM NIEMODNE?
Buhahahahahha. Nie bądźcie śmieszni. Wystarczy spojrzeć ile ludzi chodzi na solarium. Sama na wakacje zawsze idę parę razy w czerwcu aby słoneczko lepiej brało.

Gość dobry interes to jest
nadal ludzie uczęszczają. Tylko no własnie zależy gdzie się znajduje, bo nie wszystkie zyski przynoszą.

Gość jeżeli to jest tylko solarium
to nie jest to dobry pomysł. Nie będziesz miała zysku. Przede wszytskim bierze dużo prądu a teraz az tak dużo osób jak kiedys na solarium nie chodzi. Solarium sprawdza się ale w gabinetach kosmetycznych, bo tam jest zysk z jeszcze innych usług a nie tlyko z solarium. Nie polecam, wydasz niepotrzebnie kase i zbankrutujesz - gwarnatuję. Juz lepiej zainwestowac w cos innego

Gość Ja mam solarium i mam zysk.
Nie narzekam. Sprzedają się też dobrze karnety. Mam 3 łóżka(od najtańszego do najdroższego),więcej chodzi na ten najdroższy. Lampy wymieniamy często. Panie obsługujące klientów,uśmiechnięte. Muzyczka,czysto czego chcieć więcej. Lampy często wymieniane,więc dobrze biorące. Dobra lokalizacja,otworzyłam w cichym miejscu wsród bloków,ale i tak mam zyski. Więc polecam,tylko zajrzyj jak szło do tej pory to wszystko.

Gość co o tym myslicie?
znajoma ma 7 łóżek, 2 stojące (w tym jedno z jakimiś wibracjami antycellulitisowymi), 1 mocno bracujace z mgiełka dwustrefowa, 2 dość mocne i 2 słabsze(w tym jedno antiage) solarium jest w dość dobrym miejscu, centrum miasta, w okolicy nie ma , tylko sa na osiedlach, jak przejeżdżam autem to widze ruch, ale chodzi mi o fizyczne zyski

Gość co o tym myslicie?
czyli mówicie,ze spokojnie mogę poprosić o ewidencje zyskow?

Gość co o tym myslicie?
Ja mam solarium i mam zysk a Ty sama prowadszisz, tzn. tylko Ty jesteś wlascicielka? ja myslalam,ze może z siostrą na pol wziąć, bo szkoda mi tyle kasy wylozyc, ale już byśmy niekogo nie zatrudnialy, tylko same wiec oszczednosc jest na 2 pracownicach:) tylko czy oplaca się dzielic na pol? czy lepiej ja sama i wziąć dziewczne na zmiane? mam do czerwca czas na myslenie:)

Gość jasne,ze popros o zeszyt
z dochodami, jak jak wchodziłam w spółkę ze znajomymi poprosiłam, żeby przejrzeć, czy jest sens ładować kase(pub)

Gość co o tym myslicie?
umowilam sie po weekendzie na rozmowe, zobacze jak to wyglada, ma wziac dokumentacje od ksegowej

z tego co piszesz, to jest calkiem fajny kompleks solariowy,duzy wybor łozek, do tego dobra lokalizacja, warte zastanowienia:), ja chodzę tez do takiego dobrego(9 łóżek) i jest tam mega ruch cały rok, bez zapisu kiedyś wpadłam to musiała bym 3 dziewczyny przeczekać, jak przychodze zawsze full osob a ile facetow:)