Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościu 21

czy na zachodzie polski tzn Dolnośląskie , lubuskie mieszka się lepiej >>>???

Polecane posty

Gość gościu 21

jak wam się tam żyje

Gość inkwizycja niezbyt święta
zależy o co chodzi w lubuskim jest tańsze zycie, ale rynek pracy tragiczny w zachodniopomorskim rynek pracy lepszy, ale życie droższe o dolnośląskim niewiele mogę powiedzieć :)

Gość cafe-----5
Polska wschodnia przeszczepiona w poniemieckie ruiny. Bezrobocie ,złodziejstwo mało ciekawi ludzie -Lubuskie. Jak pracujesz w DE to możesz tam żyć.Jak nie -cieniutkie pensyjki. Ogólnie nieciekawie .Relikty komunizmu w mentalności tzw. 'Czerwona Góra". Zachodniopomorskie -podobnie .Może pas nadmorski i Szczecin troszkę lepiej . Dolny Śląsk .Fajny Wrocław jedno z lepszych do mieszkania miast w Polsce, sporo okolic ciekawych turystycznie . Ale -tragiczny Wałbrzych -bandytyzm i biedaszyby,sporo zapyziałych miasteczek wegetujących bez przyszłości.

Gość gościu 21
a Zielona góra ??

Gość pirat pijący grog
Zielona Góra - no ci powiem że nic ciekawego ;/

Gość jeżeli zachód to
Lubin , Nowa Sól , Zielona Góra albo Wrocław

Gość agronims 08
ja jestem z prochowic i nie jest zle

Gość kosa na kamyk
no mi się dobrze tu mieszka

Gość gość
jakie poniemieckie ruiny, jak Niemeic zrobił drogi to funkcjonują do dzisiaj.

Gość karooooo
Zielona Góra - moje rodzinne miasto. Bardzo ładne, wokół dużo lasów. Z pracą kiepsko - jedynie w handlu spoko. Przeprowadziłam się do Poznania i nie żaluję :)

Gość gość
Najlepsze są tam wioski. Od 1945 nie naprawiane nic, jak dachówka spadła to psią miską dziurę zatkał. Taka mentalność zabuźniaków przywiezionych z kurnych chat z klepiskiem do murowanych posesji. Mieszkam na Lubelszczyźnie i bywam tam czasem, te ćwoki śmieją się, że w Lubelskim to dopiero bieda, hahahaha. Pytam : a byłeś ?. No nie byłem ale tam u was to kurne chaty, hahaha.

Gość gość
Wioski zabuganów to porażka, ale np. ja mieszkam w wiosce "bośniaków" i jest całkiem inaczej kulturka, nie ma co.

Gość rumpek
Nie przesadzajmy. Osobiście mieszkam w Głogowie na Dolnym Śląsku, jak dla mnie żyje się rewelacyjnie, region bogaty, co chwilę jakieś inwestycje. Często jeżdżę do Wrocławia, do znajomych i planuje się tam przeprowadzić. Zachód Polski ciężko ocenić. Jest bardzo zróżnicowany, np. ktoś będzie chwalił Wielkopolskę za najniższą stopę bezrobocia, a Dolny Śląsk za piękną architekturę miast. Jak dla mnie zachód jest świetny, jak najbardziej polecam.

Gość Edziaaaaaaaa
Jestem z walbrzycha a mieszkam we wroclawiu, jednak nie powiem ci czy jest lepiej czy gorzej bo nie mam punktu odniesienia.

Gość gość
zalezy gdzie bo słubice pracuje pod berlinem ceny oczywiscie pod niemcy ale polacy chemie polacy kupuja w frankfurcie do berlina to 1 godzina pociagi co pól godziny z Frankfurtu