Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stwur

Kobiety są do kitu :O

Polecane posty

Gość stwur

Nie staje mi jak patrze na te kapryśne istoty :O Fatalna pleć :O Samolubna :O Szkoda spermy :O Lepiej masturbować się w łazience :O

Gość małe nic
wypluj te słowa.

Gość kiujemy szyby
nie, to kity są dla kobiet :classic_cool:

Gość stwur
lubię kiedy... :O Mam nadzieję że umyłaś zęby jak do mnie mówisz? :O Jesteś fatalną kobietą:O Onanizuję się w formie bezosobowej :O Myślę o chmurach na niebie :O Kobiety to zło :O

Gość małe nic
Szkoda że twój ojciec dał się nabrać. Tera to już chuj.

Gość małe ale jare
:D

Gość stwur
Nie szanuję za to ojca :O Kobiety są odrażające :O Nie dobrze mi się robi kiedy muszę z nimi rozmawiać :O Z przedstawicielką płci odrażającej :O

Gość stwur
Jesteś jak wy wszystkie :O Fatalne :O Odrażające :O Przyprawiające mnie o odruchy wymiotne :O Jesteś tragiczna :O Brak mi słów na twoje zło :O Nawet teraz jesteś złośliwa :O Lepiej się onanizować na widok kwiatka czy chmur :O Niż myśląc o kobiecie :O Kobiety to przerażająco niebezpieczne istoty :O

Gość małe nic
No i masz. Obraziłeś mnie.

Gość małe ale jare
:D

Gość stwur
małe nic :O I bardzo dobrze :O Jesteś na pewno ohydną przedstawicielką kobiecego rodu :O Brzydzę się kobietami :O Budzicie we mnie straszną odrazę :O Najchętniej nie oglądałbym was w ogóle :O

Gość taki jeden bardzo glupi
Dlaczego kopiujesz muj temat o glebszym sensie

Gość małe nic
Najohydniejszą jaką kiedykolwiek nosił ten świat.

Gość stwur
Kopiujesz sobie mózg marna kobieto :O Już same słowo kobieta budzi we mnie odrazę :O Wybieram więc do onanizowania przedmioty które w ogóle nie mają nic wspólnego z kobietami :O Nie przeżyłbym gdyby coś mi przypomniało kobietę:O Cierpię w życiu, że np muszę stać obok kobiety na ulicy :O To jest fatalne przeżycie :O

Gość małe nic
Nie przypominam kobiety, bardziej już chmurę.

A co Cie najbardziej brzydzi w kobiecie? Zgrabny tyłek, jędrne cycki, czy może pachnąca cipka?

Gość stwur
Foxy_Lady :O Brzydzi mnie wasza obrzydliwa natura :O Jesteście odrażające :O Mam alergię na towarzystwo kobiety :O Cipka śmierdzi :O Kształty sprawiają że ostatnio :O Onanizowałem się do krzesła :O

Gdyby taka piekna dupa z cyckami i cipką usiadła na tym krześle... obrzydliwie naga i odrażająco chetna, to byś wyszedł do łazienki i onanizował sie podziwiając zachlapany moczem sedes?

Foxy, sedes na to do siebie, że ma dziurę więc pewnie by mu się skojarzył ;) Ja stawiam na to, że robiłby to pod szczotkę do WC :D

Gość stwur
Tak Foxy_Lady :O Już sama wulgarność tej sceny :O Budzi we mnie odrazę :O Najgorszy jest sok wydzielający się z narządów rozrodczych :O Obrzydliwy widok :O

Gość stwur
lubiękiedy... :O Zrobiłbym to pod mydło :O Albo drzwi :O Byle by nie myśleć o potworze :O Jakim jest kobieta :O

No tak, kobiecy sok jest wyjatkowo obrzydliwy, zwłaszcza w zestawieniu z białą, maźglatą i cierpką substancją wydzielaną porcjami przez pulsującego penisa prezentuje sie wyjatkowo niesmacznie :(

Gość stwur
Nie interesują mnie wasze odczucia :O Jesteście paskudami :O Wulgarnymi :O Przesiąkniętymi złem :O Pragniecie wykończyć facetów :O

Ja jestem akurat chodzącą dobrocią i z szczerego serca Ci życzę, żebys do usranej śmierci nie miał nieprzyjemnej okazji przebywać w towarzystkie kobiety w odległości mniejszej, niz rzut dzidą. Niech Ci sedes sexy bedzie po wsze czasy :D