Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddzjjj

ubiór na dyskotekę

Polecane posty

Gość ddzjjj

czesc, w sobote bede pierwszy raz na dyskotece a wcale mlodziutka nie jestem ;/ (21l) Co myslicie o takim ubiorze? takie spodenki tylko ciut dłuższe ale kolor taki sam http://szafa.pl/c10438385-neonowe-spodenki-pilnie.html czarna bokserka http://szafa.pl/c10113539-biala-i-czarna-bokserka.html czarne baleriny i chabrowe kolczyki piórka.http://szafa.pl/c9696877-kolczyki-chabrowe-piorka.html (cos w ten desen) Co wy na to??? pasuje to ze soba? Prosze mnie nie obrazac tylko powiedziec tak lub nie :) dziekuje

Gość ddzjjj
w sumie to te spodenki moje nawet bardziej neonowe są od tych na zdjeciu

Gość ja czesto tak mialam, kiedys l
nieźle, nie powiem, że nietypowo, ale nieźle. A rajstopy planujesz ubrać czy na gołą stopę?

Gość narzekalnia
moze byc, ala ubralabym dlugie spodnie

Gość ddzjjj
zadnych rajstop. i bede ze swoim facetem a propos.

Gość ja czesto tak mialam, kiedys l
pytanie z innej kategorii, jak to się stało, że nigdy nie byłaś na dyskotece?

Gość ddzjjj
Głównie chodzi mi o zestawienie tych pieknych kolorów brzoskwioniowego neonu i chabrowych kolczyków. Mi sie te kolory razem podobają taki kontrast... ale wolę zapytać innych coby nie wyjść na dziwaczkę...

Gość narzekalnia
jak bedziesz z facetem to spoko, jak bys byla sama to zleciala by sie cala chmara takich "klubowych ruchaczy" co mysla ze jak babka jest lekko ubrana, to jest latwa ;)

Gość ddzjjj
nie chodziłam na dyskoteki, ponieważ najpierw czułam się za młoda (16l) a w wieku 17 poznałam mojego chłopaka, on mnie ograniczał sam też nie chciał chodzić ze mną na imprezy...zresztą teraz przełamujemy pierwsze lody właśnie ta dyskoteką...

Gość mfazsdfghj
wies tanczy i spiewa

Gość narzekalnia
takie polaczenie kolorow pasuje :)

Gość ddzjjj
dzieki dziewczyny :) właśnie jak poszłabym sama to chyba bym sie tak nie ubrała (jak jestem w związku to jestem wierna i uczciwa co do partnera), a że idę z nim to właśnie tak chcę się ubrac :)

Gość ddzjjj
no wlasnie tez tak mysle, ze pasuje :) chociaż znajda sie tacy co sie podoba i tacy co powiedza "wies tanczy i spiewa" :) ale nie bede sie przejmowac :P a tę bokserkę zamierzam schować do spodenek bo ona długa jest

Gość ddzjjj
kto jeszcze cos dopowie????

Gość takie cus na dyskoteke?
no dla mnie to taki zwykly stroj po miescie.. ja bym zalozyla jakas kiece. W koncu do dyskoteka, a nie wyjscie na piwo do knajpy dla mnie za zwyczajnie. A jak ktos chce sie ubrac zwyczajnie to po co pyta czy ok, moim zdaniem nie na dyskoteke, ale jak musisz tak isc to idź. jak dziwak wygladac nie bedziesz, ale dla mnie to zwyklak

Gość ddzjjj
:) dzieki za odp :) wiesz, myslałam o małej czarnej ale co jak do niej musze szpilki ubrac przecież balerinek nie wezmę, płaskiego obuwia... a jak mam do tej 4 rano się bawić to chyba bym padła w tych szpilach... dlatego pomyślałam o tym, ponieważ do tego moge ubrać balerinki. No masz rację to zwyczajny stroj..