Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anus9999

tabletki wczesnoporonne

Polecane posty

Gość anus9999

pomozcie! czy zakup tabletek wczesnoporonnych jest karalne ?

Gość anus9999
pomozcie prosze

Gość to ja................
przez internet ze strony womenonweb mozesz zamowić - towar pewny, kontakt i odpowiedzą na każde pytanie.To nie jest reklama. Sama korzystałam z ich tabletek.

Gość anus9999
wlasnie ze ja jeszcze nie wiedzialam nic o tej stronie i zamowilam przez internet u jakiegos goscia a wczoraj dostalam wezwanie w charekterze swiadka i nie wiem czy mi cos grozi za to ze kupilam te tabletki

Gość gość
Reinkarnacja istnieje. Podczas swoich badań Ian Stevenson - doktor psychiatrii, parapsycholog i biochemik przebadał około 3 tys. dzieci w wieku ok. 4 lat, które opowiadały mu o swoich poprzednich życiach. Umiały opisać , rodzinę i mieszkanie ze szczegółami, a to wszystko nie zostało opowiedziane pod hipnozą. Natomiast pod nią parę osób mówiło płynnie w obcych wcześniej sobie językach, przykładowo staro-francuskim, więc życie człowieka zaczyna się wcześniej niż chwili poczęcia. Nie można zabijać dzieci w prenatalnej fazie ich rozwoju, dlatego że na prawdę są to ludzie. Nie można ich usuwać nawet jeżeli mają nieuleczalną chorobę, ich życie zagraża zdrowiu matki lub są dziećmi gwałciciela, dlatego że w tym przypadku one dostają najcięższą karę - śmierć, "Ofiary i zwycięzcy" (z 2005 r.) to książka w której zebrano relacje 164 ludzi i one pokazują, że żadna z tych osób nie żałuje, że urodziła dziecko gwałciciela.

Sprzedam orginalne opakowanie Arthrotec osobiscie zakupione przeze mnie w aptece. Tabletki orginalne, bezpieczne a przede wsystkim skuteczne. Odbior osobisty, lub wysylka z mozliwoscia sprawdzenia zawartosci. Karolina 797-650-965

Gość E_welinaP

Bezpieczne i skuteczne tabletki poronne

Zestaw nr 1 12 tab Arthrotec 250zł (skuteczność 70%)

Zestaw nr 2 12 szt Arthrotec + 1 szt RU486 koszt 350zł (skutecznosć 94-95%)

Zestaw nr 3 12 szt Cytotec + 1 szt RU486 koszt 550 zł (skutecznosć 97%) (ru486 z Mołdawii)

Zestaw nr 4 12 szt leku MISOPROST + 1 szt RU486 z UK koszt 750zł (skutecznosć 98%)

WYSYŁKA wysyłamy SMS na Nr Tel ☎ 577_405_474

Wysyłamy natychmiastowo po zamówieniu. Wszystkie przesyłki są ze sprawdzeniem zawartości przed zapłatą (najpierw otwierasz-sprawdzasz co zawiera przesyłka i dopiero płacisz) Wszystkie leki są w oryginalnych blistrach z datami ważności.

Wysyłamy także za granicę do wszystkich krajów do każdego zestawu jest dołączona jest instrukcja w języku polskim

GWARANTUJE NAJWYŻSZA JAKOŚĆ UCZCIWOŚĆ DYSKRECJE zapraszam do zakupu

Tel ☎ 577_405_474 Ewelina

Udzielam także wsparcia w trakcie kuracji - Masz pytania dzwoń lub napisz