Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mimi89

proszę o przeczytanie

Polecane posty

Jak większośc ludzi potrzebuję pieniędzy. Duzo schudłam w ostatnim czasie bo choruję i się jeszcze wczesniej odchudzałam. Mam wystawione cześc rzeczy na szafie.pl... pilnie potrzebuję gotówki. Mam do zapłacenia kilka rzeczy i potrzebuje na leki i na mniejsze ubrania a jestem wiecznie na debecie. Nie mam rodziny a mój chłopak pracuje na czarno bo tez nie mógł nic znaleźć dłuższy czas. Dobija mnie wszystko bo nie mam da siebie nawet na podstawowe rzeczy. Mamy tez zadłużone mieszkanie. Czy ktos bylby chętny na kupno ktorejkolwiek rzeczy? Niestety nie mam możliwości zrobić więcej zdjęć bo akumulatorków w aparacie juz nie idzie ładować a baterii nie mam. Przydałby mi się kazdy grosz. http://szafa.pl/profil/Mimi1989/sprzedaje_lub_wymieniam

Gość dsdffdfdf
na mnie za duze te ubrania

no na mnie też... o wiele za duże już... i takich mam wiecej i mam wielki problem teraz... tylko z jednej strony fajnie że się schudło... ale koszty przy tym jakie...

może na kogo innego byłyby dobre? albo inne rzeczy nie typowo ubrania?

Gość tramal___
jakie rozmiary mają te ubrania ?

jedna bluzka jest uniwersalna, żakiet figl rozm 44, bluzka h&m 44 ale rozmiarówka jest zawyzona wiec dałabym 42, torebka, torba z adidasa, buty rozm 38, jeansy lepiej sugerować się wymiarami, spódniczka 46 ale też prosze sugerować się wymiarami, z reszta podalam link, można zobaczyć przedmioty, każdy jest w miarę dokładnie opisany

Czy ktoś byłby chętny? Rzeczy sa w bardzo dobrym stanie, niektóre nowe a ja naprawdę potrzebuję jakiejkolwiek gotówki.

Gość tramal___
ciut za duże. Szkoda bo niektóre całkiem całkiem. Dasz jakiegoś maila ? Bo torebka fajna

Gość tramal___
dzięki. Odezwe się po 23.00 :-)

Gość tramal___
torebki może obie. Kolczyki jeszcze może i maybe mgiełka :-)

Gość tramal___
założę tam konto i zobaczę jakie wyceny masz :-)

ok, wiesz... co do cen możemy się dogadać bo mi zalezy na gotówce, będę czekać na odpowiedź

Bardzo ładne masz te rzeczy,ale bez przymierzenia mam obawy do kupna.Rozmiary też mogą być różne, to tak jak z butami.

szkoda... co do butów to dlugośc wkladki wewnętrznej to 24,5 cm ja noszę 38 rozmiar i ten tez jest 38 ale rozumiem...

Gość tramal___
obejrzane dokładnie. jednak nic z tego. sorki. pozdrawiam