Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co ją zrobiej

Po co chcecie zachodzić w ciążę?wiecie jak ciąża potrafi wykończyć kobietę

Polecane posty

Gość Co ją zrobiej

Mdłości zyganie można się pochlastac .

Gość mama drużyny siatkarskiej
nie zauwazyłam panno teoretyczko

Gość gokanana
No fakt jest tak jak piszesz ale przecież kobieta jest w stanie dużo znieść. My kobiety jesteśmy przecież wszystkie silne i w sumie co to dla nas parę żygnięć i troche mdłości - mały pikuś:)

Gość ehwhhs
To pikis w porownaniu z rozstepami,hemoroidami,nietrzymaniem moczu,wychodzeniem pochwy,wypadaniem wlosow,obwisla skora i piersiami,masakra

Gość ervuhe!ybvezrveb
ja niegdy nie zajde :) jestem bezplodna i to najwspanialszy prezent od boga :)

Gość ooooo faaaaa
ja tam nie mam problemu z rozstepami z pochwa i piersiami w ciazy tez mi nic nie dolegalo... urodzilam dziecko i zyje...

Gość żyrafa155
dlatego ja na jednym dziecku poprzestaję,nigdy więcej nie chcę przechodzić przez to wszystko

Gość Co ją zrobiej
Mdłości to pikus?wolałabym mieć milion roztepow niż zygac i źle się czuć

Gość ervuhe!ybvezrveb
ja nawet jednego bym nie chciala. Musialam sie uczyc o ciazy chyba z 200 stron pochlonelam, to jest obrzydlistwo. Psuje wszystko czego dotknie

Gość mamarin
w sumie to wszystko prawda. w ciazy tylko kilka chwil jest pieknych reszta to meczarnia. w kazdym razie nie dla wrazliwych

Gość już_mamusiaa
mamarin - jak byłam w ciąży to tylko kilka chwil dla mnie było męczarnią, reszta to jedne z najpiękniejszych chwil mojego życia :)

Gość już_mamusiaa
w ciązy nie miałam żadnych mdłości ani wymiotów, poprawiły mi się włosy i paznokcie, wszyscy mi mówili, że ciąża mi służy, przytyłam 9,5 kg, do wagi i figury sprzed ciąży wróciłam tydzień po porodzie, seks jest identyczny jak przed porodem. Naprawdę nie wiem o czym piszecie kobietki :)

Gość NieDarujeCiTejNocy
Ale coś mnie tu zastanawia.Panie które nie chcą dzieci po co wchodzą tutaj na forum :P o takiej tematyce

Gość ona3333
NieDarujeCiTejNocy- właśnie o tym samym pomyślałam :) Rozumiem to jest forum dla każdego , ale jak nie chcą dzieci to po co wchodzą i piszą takie teksty i jeszcze zakładają nowe tematy. To tak samo jak mnie nie interesuje sport a wchodziła bym na forum i gadała że sport jest bee itd A z innej beczki - jeśli zachodzisz w ciążę to niestety są jakieś plusy. autorko- ciąża i rzyganie przechodzi a rozstępy zostają na całe życie. Zastanów się :) myślenie nie boli

Gość ona3333
miało być - są minusy

Gość uwjejdj
Juz sie zlecialy meczennice ktorym nic nie przeszkadza,sio. Ja bylam w ciazy i dla mnie to byla masakra,ale czasu nie da sie cofnac,szkoda ze nie jestem bogata bo bym surogatke wynajela

Gość ona3333
to tak samo można zapytać - po co chcesz dzieci? krzyczą płaczą później pyskują po co wychodzisz za mąż - mąż cie denerwuje , są kłótnie Wszystko ma swoje plusy i minusy Jeżeli na coś się godzisz przyjmujesz tez i te minusy, jeżeli nie chcesz się godzisz - nie wchodź w to :) Ja pół ciąży miałam mdłości , źle się czułam , przy końcówce miałam już dość - było minęło i teraz mam fajne bobaski ,które kocham a pewnie dadzą mi jeszcze popalić