Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjhhhhhhhhhhhhhg

na ile oceniacie swoje powodzenie u mezczyzn??

Polecane posty

Gość jjjjjjjjhhhhhhhhhhhhhg

ile macie lat? zmienilo sie w czasie?

Gość ja damą, a ty rycerzem
Zerowe powodzenie od zawsze i na zawsze.

Kiedyś miałam większe, teraz takie na poziomie 1. Czasem ktoś jest miły dla mnie. Ale żadnych randek, podrywów czy oglądania się na ulicy.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhgggggg
no ja tez na zero dowodem jest ze jak jestem sama to nie z wyboru tylko dlatego ze mnie nikt nie chce

Gość Przeźroczystaa
ja to nawet poniżej zera, zawsze. A mam już trochę lat i na przestrzeni lat różnie wyglądałam, różnie się zachowywałam i zawsze byłam przeźroczysta dla mężczyzn

Gość micry fiucik
jakby to na okrągło... zwisa mi to

Gość tralalilalila
ja mam 26 lat. trudno powiedzieć. co oznacza "mieć powodzenie u mężczyzn"? czy to, że na ulicy ktoś się obliże na mój widok? powie coś wulgarnego? czy to, że w klubie na imprezie podejdzie do mnie 5 napalonych facetów, a 50 będzie się tylko gapiło? czy to, że nieraz słyszałam jak kumple między sobą "o, to ta ładna dziewczyna, o której ci mówiłem"

Gość wqdwqdqwdwqddd
dość wysoko

Gość wqdwqdqwdwqddd
tralalilalila- ja liczę tych ,którzy mnie podrywają

Gość samlanka
Mam 20 lat i pomimo tego, że nie jestem chudym wieszakiem, to faceci czasem się za mną obejrzą na ulicy. Nie uważam, że jestem naj i w ogóle, że mogę mieć każdego, ale mam dużą świadomość własnego ciała i mojej atrkacyjności, co wiąże się z wysoką samooceną. Także ja powodzenie u mężczyzn posiadam spore, choć głównie starszych ode mnie.

Gość olga887
w skali 1 do 6 to tak na 4. ale nie raz mi kolezanki czy ludzie mówili ,,ale miałaś powodzenie" np w klubie czy na wakacjach , czyli jednak jakies mam :)

Gość wykrywaczka metali
mam 30 lat w skali 1 -10 moje powodzenie oceniam na 6 jeszcze 5 lat temu bylo na 8

Gość Xxxbbbxxx
Kiedyś tak z 7/10 ... Teraz... Hmmm 4/10 ;) po ciąży

Gość olga887
ale ja mam faceta na stałe zeby nie było więc z tego ,że mam powodzenie nic nie wynika tylko mam jakąś satysfakcje z tego, ;)

Gość samlanka
^ to nie ja,

Gość hhhhhhhhhhhhhhhgggggg
no ja tez na zero dowodem jest ze jak jestem sama to nie z wyboru tylko dlatego ze mnie nikt nie chce x watpie zebym zwiazala sie z kims z milosci zresza mnien mezczyzni nie interesuja ostatnio wcale

Gość eustachy motyka
Ewa33 nie rozsmieszaj mnie hahahahahahahahahaha :D:D:D:D:D jestes starym brzydkim pudłem, uswiadom to sobie hahaha :D:D:D

Gość kup hosting
Moze tak na 8/10? Mam 33 lata i wiem, ze podobam sie mezczyznom. Nie jestem jakas super laska, nawet mi az tak bardzo nie zalezy zeby nia byc, bo lubie byc naturalna, nie chce mi sie chodzic w makijazu ani obcasach. Za to czesto nosze spodniczki, mam ladna figure (lepsza niz jak mialam 16 lat) i mam dolki jak sie usmiecham. Gdy bylam nastolatka to bylam strasznie zakompleksiona i doszlam w pewnym momencie do wago 65 kg przy wzroscie 1.60, teraz waze 50 kg i mam wieksze powodzenie niz kiedys.

Gość z czasem leci czashhhh
ja z wiekiem mam wieksze z wiekiem mowie ze teraz mam 24 lata no ale co z tego

Gość tralalilalila
no to raczej nisko. W Polsce niziutko. Ale wystarczy pojechać za granicę, żeby na ulicy zostać zagadaną przez fajnego faceta :]

Gość eustachy motyka
zagraniczni desperaci polecą na każdą brzydule, byly był otwór:D

Gość invisible girl
Mam 19 lat a moje powodzenie w skali od 1-10 oceniam na 0.

Gość tralalilalila
eustachy licz się ze słowami po prostu w Polsce obcy ludzie nie są wzgledem siebie kontaktowni Faceci albo się kryją z tym, że kobieta im się podoba, albo są wulgarni lub nachalni, nie umieją wypośrodkować

kiedyś miałam bardzo duże. Dałabym chyba nawet 9/10 albo i 10/10 Teraz chyba oceniam na 1/10 :O Co się zmieniło? Mam faceta...

Gość eustachy motyka
Azura- na czole masz wypisane ze masz faceta i dlatego spadło ci powodzenie? :D:D:D:D co za idiotka:D

Gość Matka, żona i ,,..
,,Ewa, 33 na spore im jestem starsza, tym ono jakby rośnie dziwne mam 42 lata" U mnie jest podobnie.Kiedyś miałam średnie,aczkolwiek nigdy nie byłam sama. Teraz jestem przed 40 i jest ono dużo wyższe. Co ma na to wpływ? Uroda niekoniecznie, ale to czym jeździsz, w jakim domu mieszkasz i w jakiej ilości jesteś złotem obwieszona. Moje powodzenie u mężczyzn rosło wraz ze wzrostem mojej sytuacji materialnej, bo ja jako ja raczej niewiele się zmieniłam.

Gość dunbergia
mam totalnie wywalone na rzeczy tak nieistotne i nie rozumiem zupełnie,, że dla kogoś to może stanowić kwestię czegokolwiek