Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przezyłaaaam

Uciekłam z miejsca wypadku!!

Polecane posty

Gość przezyłaaaam

Zaliczyłam dziś dzwona moim maluchem i odjechałam! to wygladalo tak, ze nie byłam skupiona na jeździe bo upinałam sobie włosy w gumke i pierdolnełam w tył vw golfa odpadł mu zderzak i rozbiły mu sie lampy tylne, on zwolnił nie wiem po co i spowodował ten wypadek, no i zamiast sie zatrzymac wyprzedziłam go i uciekłam. Myślicie, że mnie złapią, przeciez maluch to rzadkie i charakterystyczne auto, boje sie go oddać do naprawy bo go zidentyfikują :-o co mam teraz zrobić? :-o

Gość natalia333
masz przesrane napewno Cie zlapia, gosciu napewno spisal numery:) mojemu sasiadowi jak rozwalilili auto to znalazl sam auto po 2 tygodniach wprawdzie ale znalazl i to w innej miejscowosci sasiedniej, a nie widzial dokladnie nawet:)

Gość sadfayutu
Maybe, zmień blachy na jakieś popowodziowe z Niemiec a malucha zaparkuj w lesie i idź na grzyby ewentualnie zostają papierzaki:D

Gość htrhth
Możliwości jest wiele, przecież możesz przypadkiem nieszczęśliwie złamać rękę i położyć się na 2 tygodnie do szpitala

Gość inzynier serwisowy zban ow
Glupoty piszecie tylko debil ucieka dlaczego ? Bo z oc kosztuje cie to 50pln naprawde. Max 30% na 2 lata czyli jak placisz 300pln ubezpieczenia to daje 180pln. A jesli ucieklas z miejsca automatycznie SAMA pokrywasz straty. Wiec jak rozjebiesz jakiegos merola i z oc kosztuje cie to jw. A jak uciekniesz to sie do starosci nie wyplacisz