Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna190591

Piwa jabłkowe

Polecane posty

Gość Justyna190591

hej dziewczyny, jakbyście miały chwilę i by się Wam chciało to mam dla Was ankietkę dotyczącą piw jabłkowych do wypełnienia. Ale z góry uprzedzam że jest męcząca i długa, ale niestety jest niezbędna do zaliczenia przedmiotu na studiach. http://moje-ankiety.pl/respond-43589.html

Gość poważnie zainteresowana
ktoś mi usunął temat, to tu się podczepię. gdzie mozna kupić wino typu zielone jabłuszko? nigdy nie widzę takich w sklepach

Gość dziadek przemka
ja to sie cydrem raz nawalilem potem spalem

?

nie no, ale pytanie jest na serio. jestem od dawna pełnoletnia, a nigdy jabola nie piłam:( zawsze tylko jakies wódki, wina, piwa chciałabym spróbować z ciekawości, ale w marketach nie widzę

Gość gość
Wiadomo ze kazdy ma swoje ulubione smaki, ale ja na pewno moge polecić fajne miejsce w Krakowie - CK Browar i tutaj własnie mozecie posmakowac kazdego rodzaju i smaku.

Gość gość
jabola w markecie nie kupisz jedź na wieś, najlepiej minimum 15-20 km od większego miasta tam w wiejskim sklepei masz 3 rodzaje wódki, kilka jaboli i najpopularniejsze wiejskie piwa typu tatra, harnaś, tyskie

Gość gość
Co to za pytanie, a kto nie lubi piwka. Sezon grillowy rozpoczety to można działać. A kazdy lubi sie napic dobrego piwka i posmakowac nowych smaków takich jakie sa dostępne w krakowskim CK Browar. Wiec warto sie na pewno tam wybrac.

Gość gość
Oj zgadzam sie, tu w sumie w CKbrowar mozesz napic sie w sumie kazdego rodzaju piwka. Lubie to miejsce za atmosfere i w sumie taki fajny klimacik. Nie wszedzie jest tak fajnie.