Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona????

Mojaa dziewczyna - sex z innymi ?? pomocy

Polecane posty

Gość Ona????

Cześć, trapi mnie troche jedna rzecz... mianowicie od miesiąca jestem z dziewczyną i tak jak sobie teraz mysle to wydaje mi się ,że jest ona troche za szybka w niektórych sprawach... Gdy zaczeliśmy chodzić ze sobą to praktycznie po tygodniu się rozkręciła i jak bylismy razem w pokoju to zdejmowała z siebie ciuszki (nie do naga)... Nie to żebym miał cos przeciwko ( ;P ) ,ale wydaje mi się że dziewczyna powinna troche skromniej sie zachowywać.. Mamy oboje po 20 lat , ona uprawiała już seks z 4 facetami przede mną (pierwszy raz jak miala 16 lat) ...nie przyznała mi się na początku ..( z jednym chodziła tylko miesiąc) .... mowi ,że cos wiecej czula do tych kolesi jednak ...hm.... wydaje mi się ,że to troszke przegięcie.. męczy mnie to cały czas... Nie wiem czy moze przesadzam czy nie i dlatego chce poznać opinie innych ...

wez nie pierdol :O co bylo to bylo jak masz zamiar ja rozliczac z przeszlosci to ja zostaw

Zamiast się cieszyć, że znalazł chętną i bezpruderyjną pannę, która nie stosuje żadnych dziwnych gierek bo ma zasady" to jeszcze narzeka. Problem byś miał, gdy ona nie chciała seksu. Teraz nie masz problemu tylko go kreujesz.

ciec z ciebie :O ja mam 24 lata jestem jebanym prawiczkiem zadna sie nie rozebala przede mna :O chcesz to sie kurwa zamienimy

Gość jak wyksztalceni ludzie sie ni
lepiej niech sie przebada, teraz latwo o jakiegos syfa, zaraziz sie i bedziesz mial to do konca zycia, na chooj ci to?

Gość deszczowa piosenka 266666
A właśnie, że dobrze, że chłopak ma zasady, tylko nie podoba mi się postawa, że dziewczyna powinna być "skromniejsza" a facet może na prawo i lewo, to działa w 2 strony.