Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja24....

Czy często się denerwujecie na dziecko?

Polecane posty

Gość A ja24....

Może trzeba łykać więcej magnezu? Bo ja przy swoim przedszkolaku wysiadam...Tylko ja?

Kiedy jestesmy sobą nawzajem przemeczei to bywa ,ze denerwujemy sie na siebie nawzajem,najczęsciej dzieje sie wtedy jesli zbyt dlugo ze sobą przebywamy w jednym pomieszczeniu.Tak wiec jak wyczuwam ze juz sie jednym i drugim zbiera sie na język to rozchodzimy sie ,aby zadaleko nasze nerwy nie zaszly Tutaj pomijam męza, on ma inne nastawienie

Gość aguś24
Witaj A ja24.. przyznam się że ja ostatnio wychodzę z siebie wciąż na niego krzyczę bo proszenie błaganie już nie pomaga , mój synek ma 2,5l i nie mam już sił jestem strasznie nerwowa ale i też wciąż prawie sama go wychowuje bo mój M wciąż poza domem w pracy , mój mały ostatnio bardzo źle znosi wyjazdy taty , a potem nie potrafi panować nad emocjami i mi się obrywa , a ja też mam dość samotności i tego że nawet na 1 min nie mam dla siebie czasu żeby choć na chwilkę uspokoić moje nerwy, ja brałam magnez , potem na uspokojenie ale to nic nie dawało, potem trafiłam na tabletki z przepisu lekarza i też nic nie pomagają w zasadzie mnie usypiają a ja nie mogę spać bo mój synek jest bardzo żywym dzieckiem i wciąż go pełno , pozdrawiam