margro 0 Napisano Kwiecień 26, 2013 Mam straszny problem, którego nie potrafię nawet dobrze opisać, mianowicie, ostatnio kupiłam sobie kilka na prawdę świetnych spodni(jeansowych), niestety zauważyłam, że gdy tylko je zakładam, to moje koszulki mają małe dziurki w okolicach guzika (dodam, że guziki są metalowe). Zniszczyłam już z 15 par koszulek, a na prawdę nie wiem co jest przyczyną. Z początku myślałam, że może moje koty robią mi te dziurki bawiąc się ciuchami, które wiszą na suszarce, ale po jakimś zwróciłam uwagę, że to nie "to" jest powodem. Przez 2 lata praktycznie nie nosiłam takich spodni, wybierałam leginsy, bo po prostu lepiej się w nich czułam, i wtedy nie było problemu. Mój facet się śmieje, że dziwnie chodzę i pewnie dlatego, koszulki się przedzierają:)-no ale to absurdalne... Próbowałam podpytać parę koleżanek, czy one też mają taki problem, ale żadna z nich nie spotkała się wcześniej z czymś takim. Nie chcę rezygnować ze spodni, ale chciałabym żeby moja "górna" część garderoby nie musiała na tym cierpieć. Myślałam może, żeby zacząć nosić pasek do spodni, ale szczerze mówiąc-nie jestem ich zwolenniczką. Czy któraś z Was ma/miała taki problem? Błagam-pomocy, wszystkie moje ulubione koszulki poszły już do śmieci :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach