Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jak to w koncu jest

karmienie nocne-pobudki,ile razy je w nocy?

Polecane posty

Jak to liczyc?glupie pytanie,ale nie wiem. Bo do tej pory myslalam,ze moj maly budzi sie czesto w nocy,ale jak tak poczytam to stwierdzam ze niekonieczne. Kapiel mamy kolo 19,do 20-21 synek zasypia po jedzeniu i budzi sie kolo 22-23,je, pada i spi dalej do 24-1 (wszystko zalezy o ktorej zasnie,robi sobie przerwy 2-3h) nastepna pobudka w okolicach 3-4 i nastepna 5-6. Ja jestem spiochem,czesto robilam sobie mala drzemke przed jego pierwsza pobudka i staralam sie spac do 8-9. A teraz tak patrze,ze jakbym szla spac kolo 12 a wstawala o swicie to bym miala raptem jedna pobudke. Synek ma prawie 1,5 miesiaca. Jak rozmawialam z kolezanka to ona byla zachwycona,ze jej coreczka(w tym samym wieku) ma jedna pobudke w nocy.jak wyciagnelam z niej szczegoly to sie okazalo,ze ona zasypia dopiero kolo 22,budzi sie gdzies o 1 i nie spi do 3,potem zasypia i spi do 5. To ja juz wole swoj schemat,bo moje dziecko przebudza sie na karmienie i spi dalej,az czasem szkoda mi go przewijac bo jest taki klapniety i sie rozbudza.

A wasze niemowlaki karmione piersia ile razy w nocy jedza? Mam na mysli te mlodsze,ktore czesciej sie wybudzaja.