Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HubertM24

dlaczego mam małego?

Polecane posty

Gość HubertM24

Witam mam 16 lat i mój penis osiąga zaledwie 12 cm.Kochamy się z dziewczyną ale ona mówi że mam za małego i mamy problem bo nie dostarczam jej przyjemności.Co robić?

Gość upiauuuuuuuuuuuuuuuu
idz do szkoky

Gość lolilo
Moze ci jeszcze urosnie w koncu mlody jestes a penis rosnie czasem do 21 lat a niektorym na 17 latach wzrost penisa sie zatrzymuje. A jak nie to zapytaj ojca jakiego ma bo zazwyczaj sprzet sie dziedziczy. A lasce powiedz ze jak na swoj wiek to strasznie duza ma i czy nie jest slonica(wg kamasutry)

Gość kajetankajetanowicz
Ja jak miałem 16 lat to miałem coś koło tego co ty. Teraz mam 18 lat i 16 cm. Z tego co zauważyłem to nadal rośnie.

Gość masakrycznyjohn
najlepiej to codziennie po 3-4 godxiny zawieszaj sobie zawiazany na żołędziu - pod nim cieżar, tylko sznurek musi byc miekki i nie sztuczny. Cieżar stopniowo zwiekszaj, zacznij od 1 kg, a max to 4-5 kg nie wiecej, acha nie szarp i nie skacz, masz gwarantowany przyrost 1cm na miesiąc, ja zwiekszylem swojego czlonka z 14 cm do 22cm, tylko mi sie nieznacznie zweził

widze, ze masz bardzo doswiadczona dziewczyne :D .... skoro ty masz 16 lat, a ona.... ?? i juz wie, ze masz za malego i dlatego nie dostarczasz jej przyjemnosci ;)....... to moze przestan myslec o swoim fiutku, tylko zmien partnerke :)..... albo powiedz jej zeby przestala czytac glupie gazety :D

Ciocia Frida rzekła :D Jakie wzruszające pouczenie w sytuacji gdy on ma za małego, aby jej wsadzić :D :P Nie żebym się wtrącał, ale sugeruję mu regularne podlewanie :D