Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hopasiupka

ocencie brzuszek po 2 cc

Polecane posty

Gość hopasiupka
1 dziewczyna 2 chłopiec. a wg mnie teoria sie nie sprawdza ponieważ, w 1 ciazy jadłam duuuuuuzzzooooo a w 2 tyle co normalnie się je, ale z taka roznica, że po 1 ciazy schudzlam w 4 miesiace do 49 kg a w 2 tylko 5 i jeszcze z 3,4 mi zostało a mniął juz prawie rok

Gość MOIM SKROMNYM ZDANIEM234
masz ładny brzuch a te kobiety to zgryzoty, jestes po 2 cesarkach, nie mozna prownac cie do modelki przeciez tylko do matek.... ktore zwykle chodza spasione jak nie wiem tylko lody chipsy, nie wspomne juz o najmlodszym pokoleniu ktore zapychane jest jedzeniem z maca :D

Gość hopasiupka
to co w takim razie mam zrobić by mieć ładniejszy brzuch i być tą chudzinką? :( ile powinnam ważyc zeby nią być

Gość kslslkdslksl
A blizny?? Skąd mamy wiedzieć czy to nie brzuch laski, która w ogóle nie rodziła a chce się tu dowartościować.

Gość Xxxbbbxxx
Co ty za dietę stosowałaś/ stosujesz? I ćwiczenia jakieś? Mój brzusio miesiąc po cc wciąż wygląda jak sflaczała piłka ;) doradź coś proszę :) też chcę wrócić do figury...

Gość ile masz w talii ile w biodrac
h?

Gość mamy ten sam wzrost
I u mnie waga 49-50kg. Ja po porodach sn i mamy podobne brzuszki :-) nie idealne ale wg mnie nie widac ze były ciążę tzn nie jedna nie dzieciata ma gorsze ;-)

Gość hopasiupka
to mój brzuch :) spokojnie, a dieta, brzuszki 80 dziennie, od 2 mies biegam i nie jadam słodkiego i zero alkoholu.

Gość tak na serio to bez rewelacji
jest dość ładny ale brak talii, i popracuje nad nim ćwiczeniami,zeby był zbity, to lekki zwis ma

Gość no podasz te wymiary?
?

Gość mirinda7up
super brzuch, absolutnie nie widać po nim dwóch ciąż, nie słuchaj zazdrosnych pind :)

Gość Xxxbbbxxx
Ogólnie wyglądam już normalnie 56 kg, przed ciążą 53 tylko nie wiem co z tym brzuchem począć, mogę już stosować jakieś ćwiczenia na brzuch (miesiąc po porodzie)?

Gość hopasiupka
talia 66,5 biodra 83,5

Gość hopasiupka
musiałam znaleźć miarkę :)

a gdzie te biodra zmierzyłaś?

Gość Obiektywnie patrzac na to
Brzuch masz ladny. Na pierwszym zdjeciu wygladal na bebech na pozostalych albo wciagnelas a jak nie to ladny jest. Po dwoch cc idealny przeciez nie bedzie. Ja tez mam za soba dwie cc i tez mam taki brzuch on po prostu zostaje taki po ciazach niezaleznie czy to byla cesarka czy sn. Z tym ksztaltem niewiele juz zrobisz, mozesz pracowac nad miesniami ale nie wiem czy warto.

Gość hopasiupka
w najszerszym punkcie "pupy", a dlaczego zle?

Gość też mam śliczny
po cesarce ale nie musze tutaj tego ogłaszać :D A siostra ma śliczny po naturalnym,więc która gorsza :D Wystarczy dbać o siebie.

a na kościach miednicy? ile masz?

Gość hopasiupka
83 cm a dlaczego

Gość asdfghjkjhngbfvdcx
Brzuch straszny: zero talii, zero mięśni, tłusty. Polecam ćwiczenia ewy chodakowskiej, szczególnie turbo i killer, można się nieźle wypocić i wyrzeźbć brzuch. Do tego oczywiście dieta zbilansowana i dopasowana dopotrzeb.

Gość hopasiupka
załamałam sie, bo kazdy mi mowi jaka ty jestes szczuplutka po ciazach ... a teraz okazuje sie ze jestem tlusta, i wszczyscy lacznie z mezem mnie klamia

Gość asdfghjkjhngbfvdcx
Nie chodzi o to, że jesteś gruba, ale o tto, że brzuch nie jest ładny. Dwie CC to nie wymówka. Ściśnij pośladki i zacznij działać

Gość Obiektywnie patrzac na to
Dziewczyno to ty te zdjecia powrzucalas tu aby sie dowartosciowac????? Powinnas sie podobac sobie i mezowi skoro on mowi ze jest ok to po jakiego grzyba obcym ludziom oceniac twoj goly brzuch???? Jesli znajomi mowia ze jestes szczupla to sie ciesz i nie wywlekaj co masz pod bluzka bo znajomi z toba nie zyja i nie sypiaja i nie musza znac calej prawdy o twoim wygladzie. A brzuch masz dobry juz to pisalam ze po dwoch cc idealny nigdy nie bedzie bo zawsze ma juz inny ksztalt jesli kobieta urodzila dziecko.

Gość to zdecyduj się gdzie masz
te 83 cm, bo albo na kościach miednicy albo w biodrach nie ma takiej opcji byś i tu i tu miała tyle samo

Gość kazdy ma prawo wyboru
wygladasz b ładnie,a te co pisza,ze zle po prostu zazdroscza!zobacz jak wyglada wiekszosc mam na ulicach!maja wielkie dupska,dlatego,ze maja talie.jak sie nie ma tali,to wszystko idzie w brzuch.lepiej miec wiekszy brzuch niz wielka dupe!ale ty wygladasz super i nie wklejaj tu zdjęć,bo tu przeciez są same modelki!ja mialam jedna c i mam gorszy brzuch,ale moge tez spokojnie wskoczyc w bikini i smigac po plazy.a gdzie masz cięcie po cesarce?u mnie jest ono b widoczne chociaz minely juz 2 lata i 2 m

Gość hopasiupka
mojego ciecia po cc nie widać nawet jak załoze niskie majtki :) przeciez nie będę tu pokazaywać :)

Gość Jajajajajajajajjjjjjjjjjjjjjjj
Trzeci zdjęcie - nie jesteś po CC niemożliwe żeby ci ciecie poniżej włosów łonowych zrobili.

Gość hopasiupka
jestem zaraz wrzuce zdjęcie