Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greyness

Uchyłkowatość przełyku

Polecane posty

Czy ktoś z Was to ma? Mi laryngolog podczas wycinania migdałów powiedział, żeby zrobić gastroskopie, a w wypisie ze szpitala mam napisane, że właśnie mam te uchyłkowatość. Jak laryngolog bez specjalnych badań mógl to stwierdzić? Mówił też o refluksie, ale ja nie mam ani zgagi, nie mam odruchów wymiotnych itp. Męczyłąm się z brzydkim zapachem z ust, ale migdały były w stanie ropnym i myślałam, że ten zapach jest od nich, ale lekarz powiedział, że niekoniecznie i żeby zrobić te gastroskopie. Piszcie proszę o uchyłkowatowości jeśli się z tym borykacie.

Gość lefebristol
Mówisz, że śmierdzi ci z mordy jak koniu z dupy?

Gość ona ma tak
wiesz co, ja tez niedlugo bede miec gastro. Lepiej pojdz na to badanie i zobaczysz co i jak.

Gość karola3434343434
Boże co za debile tutaj wchodzą komentować. Nie mam pojęcia na ten temat..Daj znac jak bedziesz po badaniu :)

Gość dr pendzelek
Tylko uważaj jak ci będą robić tą gastroskopie, bo tego samego aparatu używają do robienia kolonoskopii i jak to zwykle w Polsce bywa prawie nigdy go nie dezynfekują :(

Gość karola34343443
W sumie to mi też strasznie śmierdzi z ust, ale się tym nie przejmuję, bo mojemu chłopakowi cuchnie jeszcze bardziej!

Gość karola3434343434
zajebiscie,ze jakis debil grasuje po tym forum i podszywa sie pode mnie !!

dr pendzelek - gdyby tak było to mnóstwo ludzi by zaczęło chorować po takim badaniu!! Nie .... eprz głupot :)