Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .... ona ....

DNI PLODNE dziewczyny pomozcie mi jak to obliczyc

Polecane posty

Gość .... ona ....

Witam wszystkie dzieczyny, ktore zechcialy przeczytac moj temat. otoz mam pewien problem. moze skrytykujecie mnie, ze nie posiadam tej wiedzy ale wczesniej nie interesowalam sie swoim cyklem. wiec... w lutym poronilam ciaze. @ dostalam po 33 dniach, nastepny po 26 (wczesniej mialam cykl 27-28). ostatnia @ mialam 15.04, trwalam 3,5 dnia. dzisiaj zauwazylam, ze szyjka macicy unosi sie i miekknie. kiedy powinnam wspolzyc zeby zajsc w ciaze? wczoraj sie zapomnielismy i wiem, ze troszke nasienia zostalo. prosze pomozcie bo marze o dziecku

Gość NieDarujeCiTejNocy
ja tam nie wiem cykle mam nieregularne wiec nie obliczam :P tylko jajnik mnie boli to wiem :D

Gość .... ona ....
nie znam swojego cyklu bo wczesniej nie myslalam o dziecku, pierwsza ciaza nie byla planowana. dlatego szukam tu kogos kto moglby mi pomoc

Gość NieDarujeCiTejNocy
mniej więcej bzykaj się codziennie od 10 do 20 dnia cyklu to na pewno trafisz :P Ja się kochałam 2 dni przed tym jak jajnik bolał i mam nadzieję że coś ale nie wiem też bym chciała :P

Gość .... ona ....
Przepraszam ale zalezy mi na tym, zeby ktos wyklumaczyl mi jak funkcjonuje cialo kobiety troszke dokladniej niz to zeby kochac sie od 10 do 20 dnia

Gość .... ona ....
Wedlug tego kalkulatora ktory podalas dni plodne mam od poniedzialku. w poniedzialek, sprode i piatek ( w piatek nie doszlo do wytrusku we mnie ale zaraz zaczelismy dalej sie kochac, po @ kochalismy sie codziennie )mam dni plodne. fakt 3 dni zle sie czuje, mam zawroty glowy i mam bardzo wrazliwe piersi. z tymi obliczeniami jest roznie, co kalkulator to inaczej pokazuje. sama juz nie wiem

Gość .... ona ....
jest tu ktos?