Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakkkrrrraaaaaaa

przegrzanie dziecka moja matka die nie zgadza

Polecane posty

Gość masakkkrrrraaaaaaa

za kazdym wyjsciem z domu z moja 6 mc corka i mojs matka konczy sie klutnia.... na zewnatrz prawie 30 stopni( mieszkam za granica z matka i mezem i corka) ja mala ubieram w body z krotkim rekaekiem i letnia sukieneczke ale moja matka twierdzi ze powietrze jest wilgotne i trzeba jej ubrac geterki body z dlugim i na to bluzeczke z dlugim .... nie wiem co robic nie chce sie z nia kluci czasem postawie na swoim ale czasem jak juz eidze ze zle sir to skonczy przyyznaje jej racje jsk wracamy do domu mala jest cala goracz i ma mokry kark ale moja matka twierdzi ze trudno musi tak byc ubrana bo powietrze batdzo wilgotne.... jak to jest z tym eilgotnyn poeietrzem ????

Gość żyrafa155
jak tak dalej bedziesz sluchac "madrej" mamusi to w koncu ci sie dziekco rozchoruje!! powiedz mamie,zeby sama sie tak ubrala!! tak jak pisalas bodyz krotkim,letnia sukieneczka jest ok no i czyje to jest dziecko twoje???to ty decydujesz i koniec

Gość my name is slim shady
ale co ma do tego wilgotnosc powietrza? Ubieraj dziecko po swojemu, nie sluchaj swojej matki bo skoro mala jest cala mokra po spacerze to jeszcze gorzej, bo latwiej o przeziebienie, nawet jesli panuja wysokie temperatury.

Gość gremlin52352
Co to są "kłutnie" i "geterki"?