Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajcikowaty19

Duża cipka ?

Polecane posty

Gość fajcikowaty19

Witam ! Moja dziewczyna byla dziewica upraawaimy seks srednio 6 razy na tydzien poniewaz tylko na weekend do niej jade ;D podczas palcowki wchodzi jej 4 palce trzy to spokojnie i mysle czy nie ma za duzej cipki .;/ jak na dziewczyne ktora byla dziewica . mineło w sumie juz 2 lata od kad stracila dziewictwo no ale wydaje mi sie ze ma za duza myszke;/ czasem jak robimy to na pieska i mocno sie wypnie to normalnie luz jest w myszce bo dostaje sie powietrze i zaczyna 'pierdziec myszka ;d 'ale nie zawsze . myslalem tez z tego powodu ze moze mnie zdradza i dlatego ma szersza od mojego wacka :P co do innych bylych byly ciasniejsze i nie mialem takiego problemu .,

Gość marcelllo
Kolejność jest nastepująca: 1. Największa jest myszka Twej dziewczyny. 2. Na drugim miejscu Twój ptaszek 3. Ostatni w kolejnosci jest Twój ptasi móżdżek. Jeżeli chodzi o poziom inetligencji, kolejnośc jest identyczna ...

Nie wkladaj jej tam palcow, po pewnym czasie wszystko wroci do normy jezeli oboje macie troche szczescia, to za pol roku moze ponownie stac sie dziewicą