Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie pozycje uzyc?

Moj narzeczony ma malego penisa...

Polecane posty

jakie pozycje użyć? xxx FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Facet, albo ściemniasz albo jesteś niepoprawnym debilem/impotentem, buuuaaahhhha. Myślisz, że jak wsadzicie obydwaj swoje ch*je do mojej cipy, to jemu urośnie penis? xxx A nie ?

Gość gdyby długosc i grubosc
nie miała znaczenia dla kobiety bo punkt G jest 3cm od wejscia do pochwy to .... natura dałaby facetom penisy wielkosci palca u reki , bo po co wiekszy .... skoro jednak tak nie jest , to znaczy, ze kobiecie potrzebny penis konkretnych rozmiarów

Gość jakie pozycje uzyc?
jasne ze brnac czy ty mnie czasem nie zapraszasz na sex z toba? powiedz mi ,jakim cudem mialoby dzieki temu urosnac mojemu chlopakowi pare cm? wytlumacz mi,bo nie ogarniam...! ja jestem kobieta z wysokim libidem,oczekuje wiecej niz zwyczajna kobieta,uwielbiam sie kochac wszedzie i o kazdej porze, tyle,ze nie do konca czuje sie spelniona,gdy on juz skonczy,chce jeszcze i jeszcze... uwielbiam jak mi robi paluszkami ale ja chce takiego pozadnego sexu,chce wiszczec,krzyczec z rozkoszy, pelzac sie po lozku,wywijac na boki... a tak nie jest..:(:(

to miało być zaproszenie zakamuflowane, ale od wczoraj wiele sie zmieniło Jest sobota, piekna pogoda, na spacer mogę cie teraz zaprosić Ochota na sex przychodzi mi po południu

Gość jakie pozycje uzyc?
heheh...spoko,ale spacerki lubie po poludniu:D

Gość jakie pozycje uzyc?
a ty suczke do spacerkow..

Gość do jasne ze brnac
skad jestes?