Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie pozycje uzyc?

Moj narzeczony ma malego penisa...

Polecane posty

Gość jakie pozycje uzyc?

poradzcie jakie pozycje stosowac przy malym czlonku? wszystko jest piekne ladne,tylko czasem mnie nie zaspakaja tym,ze nie czuje go zbyt mocno...nie do konca...i przez to rowniez nie mam satysfakcji z sexu...jemu jest cudownie za kazdym razem ale mi jest ciezko osiagnac orgazm:( ma ktos taki problem? moze wlasnie ktorac z pozycji pomoze mi go czuc bardziej niz zwykle...? dziekuje za pomoc

Gość konstruktywny29
pozycja od tylu odpada najlepiej klasyczna . tak zebys nie byla za bardzo wypieta lub nogi zbyt rozstawione bo wtedy i myszka sie rozciąga

Gość walczyk
No niestety tak bywa ze nie kazdy ma duzego. Twoje cialo dla niego tez moze nie byc idealne i nie podniecac go w 100% ale u nas seks konczy sie zawsze orgazmem wiec mamy latwiej choc intensywnosc doznan z sesku i jakosc orgazmu tez zalezy od partnerki( fatazja, kreatywnosc, wyglad, technika). Kup sobie kamasutre tam chyba sa opisane pozycje badz wygoogluj sobie swoje pytanie zamiast zalic sie na forum.

Gość do jasne
wciąż masz bałagan z profilem,napisze do ciebie zaraz maila

Gość do jasne
sprawdz @

Gość jakie pozycje uzyc?
konstruktywny wlasnie chodzi o to,ze pozycja na klasyka to u nas jest standard,trwa prawie zawsze,wiec szukam czegos innego.. do lekarza narazie nie mam zamiaru z nim isc,bo juz raz wspomnialam o tym,to zrobilo mu sie chyba strasznie glupio i smutno,ze mnie nie zaspakaja... weszlam tu na forum,bo od lat z niego korzystam i nikt mi nie zabroni... bardzo bym prosila o udzielenie sie w moim temacie glownie Panow,ktorzy maja takie czlonki i prosze o odpowied jak sobie radza...

Gość do jasne
czy ty umiesz sie zalogowac na poczte?

Gość dobr3
jasne ze brnac prosze nie powielaj bredni:O

Gość fvuyvli
cugjlj

Gość do jasne
wyslalales tego @? dostales mojego?

Gość marcelllo
Na mały członek partnera najlepsz będzie pozycja 2m+k ...

Gość Vanilia12345
Twoj facet z rozmiarem niewiele moze zrobic, zreszta to nie on ma problem tylko ty. Polecam ci wiec kulki typu luna beads (firma lelo ale sa tez iinych producentow) do cwiczenia miesni pochwy, po jakims czasie noszenia pochwa jest ciasniejsza i bardziej wrazliwa, przynajmniej u mnie tak to podzialalo, ale potrzeba ok dwoch miesiecy moszenia po kilka godzin dziennie np na zakupy. Inwestycja niewielka a korzysci moga byc spore. pozdrawiam

Gość do jasne
nie pisz nic na forum przez chwile, zaraz bedzie gotowe

Gość do jasne
gotowe:classic_cool: zrobiłam ci przerwe pomiedzy adresem i tekstem, zeby @ byl bardziej wyrazisty;) przerwa jest tez pomiedzy p i l - nie zmieniaj tego, bo w przeciwnym razie boty zaczna wysylac do ciebie spamy dla robotow taki zapis jest niezrozumialy:) mail masz tez w profilu, wiec jak ktos kliknie na twoj profil, to zobaczy adres mail :)

Gość do jasne
teraz zmienic haslo, jak cos pisz na maila 🖐️

Gość do jasne
jak ci bedzie ten mail przeszkadzal, że jest tam odstęp to zmień ale nie ruszaj nic w innych opisach, stopce itp. bo znowu spieprzysz

Gość jakie pozycje uzyc?
czyli mowicie ze nie ma innych pozycji na to aby seks byl cudowny dla nas obojga tak?

z malymi czlonkami zawsze byl problem pracujemy nad tym, ale efekty są nikłe nie probowałas wymienic ? Z doswiadczenia wiem, ze nawet te najmniejsze znajdują w koncu jakies zastosowanie, Wiec nie jest wykluczone, ze po takiej wymianie, zamiast jednej srednio zgranej pary ostatecznie otrzymamy dwie pary, gdzie suma satysfakcji wzrosnie tak bym to rozegral

Gość jakie pozycje uzyc?
co proponujesz wymienic? jesli chodzi Ci o wymiane partnera,nie wchodzi to w gre,kocham Go za bardzo i wydaje mi sie,ze jest na to jakis zloty srodek aby zaradzic,dlatego tu jestem...

Jezeli go naprawde kochasz i chcesz z nim byc. To koniecznie musimy sie spotkac. Najpierw my we dwoje potem z nim, we troje, jesli to okaze sie konieczne Mysle ze potrafie wam pomoc

Gość radaaaaaaaaaa
W pozycji "jeźdzca"; ponieważ będziesz na górze, to sama możesz kierować punkt G czy łechtaczkę na żołąź by ją stymulować aż uzyskasz orgazm. Inną metodą to nakładka na małego penisa, lub nawet pas z przyczepianym dildem. A jeszcze inną to język narzeczonego. Spróbuj i napisz.

Gość jakie pozycje użyć?
Moje wspomnienia z dawnych lat, bo już byłam mężatką: List młodej mężatki do koleżanki-wspomnienia z nocy poślubnej 20.08.09r Z pewnością jesteś na mnie rozgniewana, bo drugi tydzień już przechodzi a ja nie piszę jak mi się powodzi. Sądzę, że nie zrozumie Twoja główka mała, gdy tylko przeczytasz, żem Witkowi dała. Uczynię wszystko, co będzie w mej mocy opisując przebieg swej poślubnej nocy. Po całym weselu, hucznej zabawie, gdy wszyscy goście rozeszli się prawie, gdy tylko trzech zostało w bawialni, Witek mię pod rękę wiódł do sypialni. Zaczął się rozbierać i mię o to prosi. Objął bardzo czule, suknię ręką wznosi. Zgodziłam się w końcu, tylko go prosiłam, by zgasił światło, bo się rumieniłam. Prędziutko więc wszystko z siebie zdejmowałam, aż wreszcie w samej koszuli się ostałam. Witek podszedł do mnie bardzo roześmiany i szepnął: ach chodź skarbie mój kochany. Gdy się położyłam, przytulił się do mnie bardzo czule i zaraz zaczął zdejmować mi koszulę. Ja w bojaźni wielkiej drżąc się rozpalałam i jakiś twardy członek ciągle odpychałam. Gdy mi mą koszulę ściągnął Witek drogi, chwycił za kolana, rozłożył mi nogi, całym swym ciężarem legł na moim ciele, chciałam krzyknąć, ale oddechu nie stało mi wiele. I poczułam coś nagle między nogami. Coś to mnie ubodło jak diabeł rogami. Wkrótce potem czuję, jak owe narzędzie, stale coś szuka, dotyka mnie wszędzie. Aż wreszcie znalazł, tam się wpakowało, gdzie między nogami jest otwarte ciało. I ze strachu prawie nie zemdlałam, lecz w tym samym czasie dreszczy rozkoszy doznałam. Bo Witek mi cały swój członek wpakował i ustami swymi usta me całował. Wtenczas nogami chwyciłam Witka krzycząc: jeszcze, jeszcze, jeszcze Tak się rozczuliliśmy jak tłok samochodu, jak Witek do przodu, to i ja do przodu, jak Wicio do tyłu to i ja oczywiście, także swą dupkę cofałam sprężyście. Wskutek tego tarcia, przyznam rozkosznego, po małej chwili pod dupką poczułam coś mokrego. Witek chwilę sapał, aż wkrótce, że słabnie, odsunął się ode mnie i leżał bezwładnie. Ja wtedy członek do małej rączki wzięłam i ostrożnie do swej dziurki przytknęłam. Ten twardy instrument co się go tak bałam, teraz całkiem miękki w swej ręce trzymałam. Lecz po małej chwili dźwignął się do życia i Witek znów pchać zaczął do mego ukrycia. Witek mój kochany znów zaczął pracować i między moje nogi swój koniec kierować. Ja również Witkowi zręcznie pomagałam, gdy mi się wyśliznął sama sobie wkładałam. I tak sobie żeśmy dziesięć razy powtarzali, i choć chciałam jeszcze Witek nie mógł dalej. Dziś już proszę Witka z wieczora i rana, by czym prędzej kładł się między me kolana. Jego szept, pieszczoty ciągle słyszę, czuję, i choć jego przy mnie nie ma miłość w myśli knuję. Zresztą i Ty zaznasz tej słodyczy, gdy dasz swemu kochanemu. A tego Tobie z całego serca Twoja koleżanka życzy.

Gość jakie pozycje użyć?
cyt.: Najpierw my we dwoje, potem z nim, we troje, jeśli to okaże się konieczne. Myślę, że potrafię wam pomóc FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Facet, albo ściemniasz albo jesteś niepoprawnym debilem/impotentem, buuuaaahhhha. Myślisz, że jak wsadzicie obydwaj swoje chuje do mojej cipy, to jemu urośnie penis?

Gość Ważna informacja
Łechtaczka leży poniżej spojenia łonowego parę cm, więc wystarczy penis 3cm by zadowolić kobietę. Poza tym nie ważna jest długość w tylko długość w , gdyż kobieta wymaga stymulacji łechtaczki nawet 10 minut., a niestety mężczyzna strzela spermą statystycznie po 2. minutach. No cóż, w szkołach tego nie uczą. Polecam wygooglować "Fizjologię i filozofię seksu"