Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jennnaaf

Ludzie którzy nie mają dzieci są beznadziejni

Polecane posty

Gość jennnaaf

po co tacy zyją? Tylko zabawa im w głowie

Gość gigi gigi
bezdzietni też są potrzebni - po nich dziedziczą wasze dzieci!

dokladnie! ;-) sa beznadziejni - zwlaszcza ci bezplodni, po co zyja "kaleki" jedne?;-)

[zgłoś do usunięcia]gigi gigi bezdzietni też są potrzebni - po nich dziedziczą wasze dzieci!" xxxx albo organizacje/firmy - majatek mozna przepisac (tak bylo po smierci mojej bezdzietnej ciotki)

Gość gigi gigi
ror, zazwyczaj czyli w przeważającej większości ludzie bezdzietni myślą, że będą wiecznie młodzi i nieśmiertelni - dlatego rzadko robią zapisy - ja dziedziczyłam ustawowo po takiej właśnie ciotce

"gigi gigi ror, zazwyczaj czyli w przeważającej większości ludzie bezdzietni myślą, że będą wiecznie młodzi i nieśmiertelni - dlatego rzadko robią zapisy - ja dziedziczyłam ustawowo po takiej właśnie ciotce" xxxx mysle, ze nie ma co ugolniac - wiekszosc ludzi ktorych znam i posiadaja jakis majatek - np. oszczednosci czy nieruchomosci i nawet jesli maja lat 30-40 maja testament sporzadzony - bez wzgledu na to czy maja dzieci czy nie, ludzie dziela sie na balaganiarzy i tych co maja wszystko poukladane, sa tez tacy ktorym rybka co sie stanie z ich majatkiem po ICH zgonie;)

Gość gigi gigi
nie uogólniam, ale to sporadyczne, żeby ktoś bezdzietny zapisywał majątek instytucjom jeśli już robi zapis - raczej chrześniakom lub siostrzeńcom