Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominia KP

Gdzie polecacie wypocząć nad jeziorem?

Polecane posty

Gość Dominia KP

Wakacje się zbliżają, urlopy czas powoli zaklepywać... Tak więc, gdzie na wakacje? Chcę jechać z partnerem i naszym 7-letnim synem. Niech będzie tanio, skromnie i przede wszystkim spokojnie. Interesuje nas jeziorko, las. Moglibyście coś polecić? Mieszkamy w Bydgoszczy i też nie chcemy aż zbytnio się oddalać, lubimy takie klimaty jak np. w Borach Tucholskich.

Gość Karolcia2453
Ja na Twoim miejscu bym się wybrała do ośrodka wypoczynkowego Lira, tam jest bardzo fajnie i myślę,że Wam też bedzie podobać. Byłam tam całkiem niedawno dlatego mogę polecić ;) Pozdrawiam.

Gość gość
Zgadzam się, ja tam byłem i mogłem odpocząć od miejskiego zgiełku nad jeziorkiem Jest tam naprawdę bardzo fajnie. Miła okolica atmosfera i ludzie :)

Gość gość
Ja polecam Roztocze- jest mało turystów, a do tego jest naprawdę pięknie

Gość Jasieńka_85
A gdzie jest ten ośrodek Lira??? Proszę o informację, ponieważ nie wiem gdzie szukać.

Gość gość
Lira znajduje się w Kujankach niedaleko Zakrzewa. Wielkopolska :)

Gdzie polecacie wypocząć nad jeziorem?" I Myślę że gdzieś w pobliżu miejsca gdzie się woda z lądem łączy. :o

Gość gość
tylko slesin!!! uwierz ze warto. jezdze tam od 19 lat rok w rok!! super miejscowosc, duze jezioro po prostu raaaj

Gość gość
wszędzie płeno ludzi, nie lubie takiego gwaru

Gość gość
no i komarów :D

Gość Pinilla_83
Zdecydowanie polecam wypoczynek nad jeziorem Borówno w Kujankach... Cenię sobie spokój. A komary o tej porze wszędzie się znajdą :)

Gość gość
We wrześniu można jeszcze liczyć na wypoczynek w tym ośrodku Lira?

Gość Haneczkaaaa
najczystsze i polodowcowe jeziora są na Mazurach i w zach. pomorskim

Gość number25
Tak, z tego co wiem można liczyć we wrześniu na wypoczynek w tym Lira. Miałam tam jechać, ale nie pykło, bo w firmie spóźnili się z wypłatą, eh.

Gość gość
Może pojadę tam w przyszłe wakacje :)

Gość gość
A ja tam się wybiorę we wrześniu. Takie miejsca nawet w niepogodę mają swój urok. Poza tym to jest odpoczynek od miasta, a tam jak najbardziej można to zrealizować.

Gość gość
zwłaszcza jeśli chcesz jechać z dzieckiem, to moge polecic bardzo fajny ośrodek Kormoran w Niesulicach http://www.kormoran-niesulice.pl/ Domki letniskowe bardzo komfortowe, dużo wolnej przestrzeni, dla dzieciaków masa atrakcji (kosz, siatkówka) organizują imprezy sportowe, artystyczne. Naprawdę nie ma możliwośc,aby się tam nudzić, no chyba, że chcesz totalnie odpoczać :)

Gość gość
Polecam wyjazd nad jeziorko Ślesińskie i ośrodek wypoczynkowy Verano. Byłam tam w zeszłym roku z rodziną i było bardzo fajnie. Ładna okolica, woda oraz smaczne jedzenie i niczego więcej nam nie potrzeba :) Super miejsce na wakacje. Zainteresowanych odsyłam do strony http://www.verano-slesin.pl/

Gość gość
Już niestety po wakacjach, ale myślę, że na pewno spotka nas jeszcze jeden jesienny, słoneczny weekend. Właśnie na takie chwile polecam wybrać się do ośrodka wypoczynkowego http://kaszubskibor.com.pl nad Jeziorem Somińskim - piękna okolica i świetne warunki. Polecam :)

Gość gość
Pokoje do wynajęcia w Szczawnicy o wysokim standardzie www.gromadabialawoda.com.pl. Byliśmy zeszłego roku, naprawdę super, dookoła wiele atrakcji, a jednocześnie to bardzo spokojna, przyjemna okolica.

Gość gość
Okolice Jeziora Łagowskiego są niezmiernie sympatyczne. Tam miałem przyjemność spędzić weekend w sierpniu, a dokładnie w ośrodku wypoczynkowym Zacisze. https://zacisze.pl/ Wypoczywałem w tamtejszym domku, który zadowolił mnie swoim komfortem i standardem.

Gość gość

Wszystkim właścicielom ośrodków wypoczynkowych znajdujących się nad zbiornikami wodnymi polecam zapoznać się z ofertą http://www.system2wakeparks.pl/ Zajmują się wykonywaniem wyciągów do nart wodnych. Tego typu rzeczy znacznie podnoszą atrakcyjność każdego ośrodka wczasowego.

Gość gość

Ja polecam wam Jezioro Paprocany, które znajduje się w Tychach. Zajrzyjcie na stronę pokojepaprocany.pl Tam możecie wynająć niedrogie pokoje, które znajdują się nad samym jeziorem. Tam można spędzić całkiem udany urlop.