Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarzęmbina

Lubicie biednych ludzi ? Bo ja nie...

Polecane posty

Gość Jarzęmbina

potrafią zabić za kilka zł, cale zycie to wyscig szczurow, jak malpy w buszu. Do tego teraz na sląsku zabijają za mieszkania. Biedaków powinno sie izolowac od normalnych ludzi

Gość glebokie gardło
to nie biedacy zabijaja za mieszkania koleżanko... biedakowi wystarczy kawalerka mafii - nie

to zalezy czym jest bieda - i nie mam tutaj na mysli ilosci zer. Fakt ze czlowiek nie ma pieniedzy jest oznaka ze: a) pieniadze go nie intersuja i holduje filozofii ze szczescie daja mu spacery boso po lesie b) w kazdej innej sytuacji - ze nie umie ich zorganizowac - czyli nie umie sam siebie zaspokoic;/

Gość glebokie gardło
jest jeszcze co najmniej jedna możliwość ROR, to do pkt. 2 nie NIE UMIE ale NIE CHCE

Gość glebokie gardło
brak umiejetnosci oznaczałby IQ na granicy uposledzenia umysłowego... a ja znam wiele osób które małżeństwa czy przyjaxnie zawierają z uwagi na majatek dostepny lekka ręką

[zgłoś do usunięcia]glebokie gardło jest jeszcze co najmniej jedna możliwość ROR, to do pkt. 2 nie NIE UMIE ale NIE CHCE" xxxx dla mnie to sie miesci w pierwszej kategorii - pt inna filozofia zyciowa;-)

[zgłoś do usunięcia]glebokie gardło brak umiejetnosci oznaczałby IQ na granicy uposledzenia umysłowego... a ja znam wiele osób które małżeństwa czy przyjaxnie zawierają z uwagi na majatek dostepny lekka ręką" xxxx ale czego to dowodzi, poza sklonnoscia tych osob do prostytucji emocjonalnej?