Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rryuuuygytf

Moralnosc Polakow

Polecane posty

Gość Rryuuuygytf

A raczej jej brak, zapraszam do dyskusji

Gość hHAHAHAHAH***************
chyba zależy to od człowieka od tego jaki jest itd. a nie od tego czy jest polakiem czy nie

Gość Rryuuuygytf
Dlaczego nikt nas nie lubi i dlaczego Polacy gardza sami soba?

Gość ewuniabetunia
Polacy są narodem zakompleksionym, mają niską samoocenę, a do tego większość mimo, że to katolicy w sercach mają zazdrość i zawiść.

Gość glebokie gardło
polska policja i proceder bardzo taniego przejmowania mieszkań - melin albo od rodzin bez srodków do życia zapraszam do dyskusji

Gość ewuniabetunia
A poza granicami kraju, jeden Polak drugiemu, tylko zrobiłby pod górkę! Jestem już na emigracji 12 lat- może zliczyłabym 4 rodaków życzliwych, kulturalnych - NORMALNYCH!! reszta to jakaś patologia i tylko taką opinię wystawia społeczeństwu polskiemu.

Gość Mamaczyjaś
Z pieniędzmi łatwiej o moralność.u nas każdy ma więcej od nas samych i nie wiemy co on o nas myśli a wszyscy myślimy tak samo o sobie.ja kocham Polaków za to że tyle przeszli nasi przodkowie a my to bardzo cenimy...

Gość Rryuuuygytf
Ale dlaczego jestesmy tak zazdrosni i zawistni? Sa biedniejsze kraje i nie ma takiej zazdrosci. Moze to wina tego ze bogatsi sie separuja, odgradzaja, patrza z gory, wpadaja w pyche?

Gość Rryuuuygytf
Sama wiem jak to jest, zostawilam dom na trzy miesiace i jak wrocilam byl opedzlowany dokumentnie, nawet grzejniki i instalacje wykrecili, zaden sasiad nic nie slyszal.

Gość dsfdsfdsfd
ewuniabetunia Polacy są narodem zakompleksionym, mają niską samoocenę, a do tego większość mimo, że to katolicy w sercach mają zazdrość i zawiść. Pisz za siebie, prostaczko.🖐️

Gość ewuniabetunia
Rryuuuygytf Ludzie nie mają w sobie uśmiechu, życzliwości na co dzień- zawsze tylko narzekają! jak jestem w Polsce to wracam do siebie zdołowana- znajomi bez pracy, długi, problemy i liczą na pomoc, żeby im wszystko podać na talerzu gotowe.....ja też wyjechałam i zaczynałam od nowa wszystko...nie liczyłam na nikogo, tylko na siebie. Z drugiej strony to bardzo wiele uczynił system komunistyczny, gdzie jeszcze ta mentalność co u niektórych pozostała, to myślenie, a przecież trzeba brać życie we własne ręce i iść do przodu z optymizmem. Byłam ostatnio na jednym z lotnisk europejskich- kilku Polaków, kobiety matki żonki- ale ich zachowanie, przeklinanie, stan upojenia alkoholowego naprawdę ZENADA!!! i co potem myślą o nas inni???TO CO WIDZĄ....

Gość ewuniabetunia
dsfdsfdsfd- no właśnie Twoje zachowanie świadczy o Twoim poziomie jaki reprezentujesz.......ja Ciebie nie obrażam a Ty mnie tak......to jest forum i wolność słowa, jak Cie nie pasuje to wejdz na inne pozdrawiam

Gość Rryuuuygytf
Wszystko ukradli, podejrzewam ze sasiad