Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek łódź

Dlaczego kobiety nie chcą się oświadczać facetom ?

Polecane posty

Gość prawiczek łódź

przeciez jest juz rownouprawnienie, to wy tez mozecie oswiadczac sie facetom

alez chca !;-) i to robia;-) poptarz na tym forum ile ich jest;-) tylko ze takie kobiety nie chca nazwac tego oswiadczynami - wiec nazywaja to "rozmowa o wspolnych planach" - gdzie jedynym planem, akceptowanym przez nie, jest przystanie partnera na ich poslubienie;-) i "rozmawiaja" tak dlugo az partner nie ucieknie albo sie zgodzi;-)

Niektóre bardzo chcą :D tylko jakoś nie mają śmiałości...choć niektóre po latach oczekiwania tracą cierpliwość i albo się oświadczają, albo mówią wprost że oczekują tego od faceta :p desperatki :p

Gość a po co im taka fujara która
nawet tego nie potrafi? Dla ciebie rownouprawnienie polega na tym, że ty nie robisz nic już, a kobieta wszystko :D

"a po co im taka fujara która nawet tego nie potrafi?" xxxx to ze ktos czegos nie robi nie oznacza ze tego nie potrafi tylko raczej ze nie chce;-) xxx Dla ciebie rownouprawnienie polega na tym, że ty nie robisz nic już, a kobieta wszystko xxxx proponuje zeby kazdy wypowiadal sie we wlasnym imieniu a nie w czyims, ok?;-)

Gość a po co im taka fujara która
odpowiadałam na pytanie autora. Więc odpowiedź jest w moim imieniu. Chyab zee prawik z łodzi i ROR to jest to samo???

Gość prawiczek łódź
Wiecie co? Walcie się! Może i nie mam dziewczyny, ale przynajmniej jeżdże Prosze i mam iPhona 4S! A wy nie! Ha ha ha!

Gość Według kobiet oświadczyny
to obraza dla ich majestatu i, że to facet powinien robić. Bo one są centrum świata a facet powinien być dumny, że może wprost prosić kobietę i bycie razem. 2. kobietą nie chce się walczyć o to czego chcą - oczekują, że ktoś im to da

kobiety przezde wszystkim nie rozumieja dlaczego facet nie chce sie z nimi zenic - a same ku temu dostarczaja powodow;-) i choc jestem kobieta - to w tym przyapdaku - facetom sie nie dziwie;-) oczywiscie jest cala masa kobiet za kt mezczyzni szaleja, oswiadczaja sie i robia dla nich mase innych glupot;-)